Δύο Συνεδρίες Ενέσιμου Μπότοξ (€129) ή Δύο Συνεδρίες Ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος (€149), στο Studio Αισθητικής Ιατρικής Total Health Studio.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
320 € 53% 171 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Το υαλουρονικό γεμίζει ρυτίδες προσώπου και αναζωογονεί τα χείλη. Στην πρώτη συνεδρία γίνεται η εφαρμογή και στη δεύτερη η παρακολούθηση. Το Μπότοξ επιδρά στη νευρομυϊκή πλάκα που συνδέει τα νεύρα με τους μύες, οι μύες χαλαρώνουν και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Στη δεύτερη συνεδρία μπαίνει συμπληρωματικά Μπότοξ όπου χρειάζεται.

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 29/02/2012. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά σε δύο συνεδρίες. Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση. Απεριόριστα υπό μορφή δώρου. Τηλ. επικοινωνίας: 2310257880. Η προσφορά αφορά μόνο τις ρυτίδες προσώπου και τα χείλη.

Advertisement
Total Health Studio - Θεσσαλονίκη: Δύο Συνεδρίες Ενέσιμου Μπότοξ (€129) ή Δύο Συνεδρίες Ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος (€149), στο Studio Αισθητικής Ιατρικής Total Health Studio.

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές €129 από €300 για Μία Θεραπεία δύο συνεδρίες με Ενέσιμο Μπότοξ σε Όλο το Πρόσωπο. €149 από €320 για Μία Θεραπεία δύο συνεδρίες με Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ ανά Σύρριγα, σε Όλο το Πρόσωπο ή τα Χείλη. Total Health Studio το όνομα του και η χάρη του μεγάλη. Ένα studio στο οποίο εφαρμόζεται μια μεγάλη γκάμα από κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες αισθητικής με όλα τα προγράμματα υγείας, infrared θεραπειών, αντιρυτιδικής θεραπείας, αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας, λιπογλυπτικής, να συνδυάζονται με θερμικό υπέρυθρο μασάζ για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και με ταυτόχρονη απώλεια θερμίδων και πιο αποτελεσματικό αδυνάτισμα. Επίσης παρέχονται και υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Ιατρικής για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τα προγράμματά μοναδικά, αποτελεσματικά και οικονομικά. Η Botulinum Toxin A Μπότοξ είναι το ιδανικό μέσο θεραπείας για ρυτίδες, ειδικά του άνω προσώπου και όχι μόνο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο για ρυτίδες που διαθέτει η Αισθητική Ιατρική σήμερα. Η τοξίνη επιδρά στην νευρομυϊκή πλάκα που συνδέει τα νεύρα με τους μύες, οι μύες χαλαρώνουν και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Από το 1996 το υαλουρονικό χρησιμοποιείται στην Αισθητική Ιατρική. Το υαλουρονικό βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και στο δέρμα μας για αυτό και η χρήση του δεν προκαλεί αλλεργίες. Το υαλουρονικό δεσμεύει μέχρι και 1000 φορές του βάρους του, σε νερό. Έγκυρες θεωρίες ισχυρίζονται ότι ενεργοποιεί τους ινοβλάστες κύτταρα του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου, εμποδίζει την διάσπαση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την παραγωγή της ελαστίνης. Η ένεση και η δράση του υαλουρονικού οξέως είναι ανώδυνα και δεν αφήνουν ίχνη. Το Υαλουρονικό όπως το Μπότοξ κοστίζουν λιγότερο από ένα facelift ή από ακριβές αντιρυτιδικές κρέμες. To Υαλουρονικό γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, δηλαδή μπορεί να γίνει σε ένα διάλλειμα από τη δουλειά σας. Επειδή το υαλουρονικό είναι μέρος του οργανισμού μας, δεν παρουσιάζονται αλλεργίες ενώ το αποτέλεσμα του κρατάει από 6 έως 14 μήνες. Η δράση του Μπότοξ αρχίζει μετά από 3 μέρες και βλέπουμε όλα τα αποτελέσματα μέσα σε 2 εβδομάδες. Σε δυο εβδομάδες επισκέπτεστε το Total Health Studio για επανεξέταση και τυχόν περισσότερη έγχυση αν χρειάζεται. Η ενέργεια του Μπότοξ διαρκεί από 3 έως 8 μήνες. Όλα τα προιόντα που χρησιμοποιούνται στο Total Health Studio είναι αυθεντικά, βιολογικά φιλικά και εισάγονται μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber