Σαλάτες στο Λεπτό! Με Ένα Χειροκίνητο Κόφτη Λαχανικών (από €19,90) Kitchen King Pro, από τα Telemarketing Stores.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
36,90 € 46% 17 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Κόβει σε ροδέλες, φέτες, ή λωρίδες, ψιλοκόβει μαϊντανό και άλλα λαχανικά και, τέλος, λιώνει τομάτες για σάλτσα. Χωρίζει στα αυγά τον κρόκο από το ασπράδι. Τριπλή λάμα για να κόβει. Αντιολισθητική βάση. Ειδικό αξεσουάρ για να χτυπάει μείγματα. Το Deal: 1 χειροκίνητος κόφτης λαχανικών Kitchen King Pro με παραλαβή από τα καταστήματα ή πανελλαδική αποστολή.   Ο «Βασιλιάς» Ζει!

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 31/10/2012. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Για αποστολή πανελλαδικά με courier απαραίτητη τηλ. επικοινωνία στο 210 2706036. Για παραλαβή από συγκεκριμένα καταστήματα Telemarketing Store επικοινωνήστε τηλεφωνικά πριν από την επίσκεψή σας για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, ενώ είναι απαραίτητη η επίδειξη το

Telemarketing Store - Special: Σαλάτες στο Λεπτό! Με Ένα Χειροκίνητο Κόφτη Λαχανικών (από €19,90) Kitchen King Pro, από τα Telemarketing Stores.

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει €19,90 από €36,90 για Ένα Χειροκίνητο Κόφτη Λαχανικών Kitchen King Pro παραλαβή από τα καταστήματα. €23,90 από €44,90 για Ένα Χειροκίνητο Κόφτη Λαχανικών Kitchen King Pro πανελλαδική αποστολή. Η φράση «τα κάναμε σαλάτα» αποκτά άλλο νόημα από εδώ και μπρος. Γιατί τώρα θα κάνετε στο λεπτό σαλάτες και φρουτοσαλάτες με τον χειροκίνητο κόπτη Kichen King Pro. Ο «Βασιλιάς» δεν πήρε τυχαία το θρόνο του. Κόβει σε ροδέλες, φέτες, ή λωρίδες, ψιλοκόβει μαϊντανό και άλλα λαχανικά και, τέλος, λιώνει τομάτες για σάλτσα. Και, αν θέλετε, χωρίζει στα αυγά τον κρόκο από το ασπράδι. Διαθέτει Τριπλή λάμα για να κόβει. Ειδικό αξεσουάρ για να χτυπάει μείγματα. Λαβή ασφαλείας. Αντιολισθητική βάση. Ειδικό καπάκι για να κόβει φέτες και λωρίδες. Βάρος 1,25 κιλά. Εγγύηση 3 μήνες.  Δείτε τα Telemarketing Stores στο Facebook.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber