€119 από €250 για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής (11 θεωρητικά & 10 πρακτικά μαθήματα), ή €99 από €210 για 21 Θεωρητικά Μαθήματα Αυτοκινήτου, στη Σχολή Οδήγησης Δομαζάκης, στην Καλλιθέα.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
210 € 53% 111 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Τα 21 θεωρητικά μαθήματα είναι υποχρεωτικά για απόκτηση άδειας μηχανής αν δεν υπάρχει ήδη άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Πολυετή πείρα και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Σύγχρονος, απλός και μεθοδικός τρόπος διδασκαλίας. Άνετη και λειτουργική αίθουσα διδασκαλίας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.   Από μηχανής θεός!

Ψιλά Γράμματα

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Ισχύει έως 30/09/2011. Εξαιρείται ο Αύγουστος. Τηλ. Κρατήσεων: 210 9520761 & 6948 500228. Δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα φακέλου, παράβολα και εξέταστρα. Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της σχολής.

Σχολή Οδήγησης Δομαζάκης - Αθήνα: €119 από €250 για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής (11 θεωρητικά & 10 πρακτικά μαθήματα), ή €99 από €210 για 21 Θεωρητικά Μαθήματα Αυτοκινήτου, στη Σχολή Οδήγησης Δομαζάκης, στην Καλλιθέα.

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές €99 από €210 για 21 θεωρητικά μαθήματα οδήγησης. Τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι απαραίτητα για απόκτηση “πρώτου” διπλώματος μηχανής ή αυτοκινήτου. €119 από €250 για 11 θεωρητικά 10 πρακτικά μαθήματα για απόκτηση διπλώματος μηχανής Α και Α1. Για τη συγκεκριμένη προσφορά, είναι απαραίτητο να υπάρχει δίπλωμα αυτοκινήτου, σε αντίθετη περίπτωση είναι απαραίτητα και τα 21 θεωρητικά μαθήματα της προσφοράς των €99. Η οδήγηση είναι σαν τη μόρφωση. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Για αυτό πρέπει να διαλέξετε τον καλύτερο και πιο έμπειρο. Η σχολή Δομαζάκης, με εμπειρία ετών από το 1984 και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις, έχει όλα τα εχέγγυα που χρειαζόμαστε για να την εμπιστευτούμε. Με ένα σύστημα εκμάθησης που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε υποψηφίου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μάθημα θα είναι και ευχάριστο και αποτελεσματικό. Οι εκπαιδευτές της σχολής, συνδυάζοντας την εμπειρία με τη σύγχρονη αντίληψη, αναλαμβάνουν την υπεύθυνη, οργανωμένη και επιτυχή εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών. Η διδασκαλία ακολουθεί έναν σύγχρονο, απλό και μεθοδικό τρόπο και στοχεύει, όχι μόνο στην επιτυχία των εξετάσεων του Υπουργείου, αλλά κυρίως στη μετέπειτα ορθή και ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών στο δρόμο. Η θεωρητική εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε μια αίθουσα άνετη, λειτουργική, με κλιματισμό και, κυρίως, με τη συμβολή σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων. Στόχος των θεωρητικών μαθημάτων, πέρα από την επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις του Υπουργείου, είναι η εμπέδωση των διατάξεων του Κ.Ο.Κ. και, ως εκ τούτου, η σωστή εφαρμογή του στο πραγματικό πεδίο εξετάσεων στο δρόμο. Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με άρτιο τρόπο, ώστε να εκπαιδευτείτε όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και για τη μετέπειτα πορεία σας.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber