€29 από €59 για Ένα Ζευγάρι Παπούτσια με Ροδάκια από το skaterunner.gr

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
59 € 51% 30 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Οχτώ διαφορετικά σχέδια από μια ευρωπαϊκή εταιρία με μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή αθλητικών παπουτσιών.   Ανθεκτικά προϊόντα μοντέρνας γραφής. Σπορ συμπεριφορά με κλασσική αξία. Νοιώσε τον κόσμο να γλιστράει κάτω από τα πόδια σου. Βάλτο στα πόδια!

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 31/08/2011. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά ένα ζευγάρι παπούτσια. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Τηλ. επικοινωνίας 210 9218448. Τα διαθέσιμα μοντέλα, χρώματα και νούμερα (31-43) μπορείτε να τα βρείτε στο skaterunner.gr. Οι αποστολές θα γίνονται βάσει διαθεσιμότητας. Χρόνος επεξεργασίας παραγγελίας: Έως 5 εργάσιμες. Έξοδα αποστολής: €5 ανάλογα με τον προορισμό και την ταχύτητα.

Tryckas.com - Shopping: €29 από €59 για Ένα Ζευγάρι Παπούτσια με Ροδάκια από το skaterunner.gr

«Παπούτσια που κυλάνε σαν πατίνια» θα μπορούσε να είναι το μότο που συνοδεύει τα απίθανα αυτά παπούτσια που σε οδηγούν σαν σφαίρα, χαρούμενα και ατίθασα μέσα στην πόλη, δημιουργώντας ευφορία και προκαλώντας χαμόγελα στο κουρασμένο από ΔΝΤ και λοιπές ιστορίες, μυαλό μας. Θα μπορούσε και έτσι είναι. Με μια διαφορά βεβαίως. Αφαιρώντας τον τροχό στο πίσω μέρος του παπουτσιού το skaterunner μεταμορφώνεται σε ένα κανονικό μοντέρνο καθημερινό παπούτσι. Άρα έχουμε δύο σε ένα και πάμε παρακάτω στις οδηγίες που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε Κάνουμε ένα βήμα μπροστά με το πίσω πόδι.  Κάνουμε ένα δεύτερο βήμα με το άλλο πόδι και σηκώνουμε πάνω το μπροστινό μέρος του ποδιού. Σπρώχνουμε με το πόδι που βρίσκετε πίσω. Σπρώχνουμε και το πάνω μέρος του πίσω ποδιού και κρατάμε ισορροπία μεταξύ των τροχών. Τσουλάμε. Πάντα να έχουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και ποτέ το ένα δίπλα στο άλλο. Για να σταματήσουμε πρέπει να κινηθούμε πιο αργά. Εύκολο; Πανεύκολο. Μόνο μη ξεχνάμε να τσουλάμε πάνω σε βράχια, άμμο ή νερό, να φοράμε πάντα προστατευτικό εξοπλισμό, να μη τσουλάμε πιο γρήγορα από όσο μπορούμε να τρέχουμε και πως αν χάσουμε την ισορροπία μας ακουμπάμε απλά το μπροστινό παπούτσι κάτω.  


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber