€10 από €20 για Ένα Γεύμα (Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο) στο Εστιατόριο Ρώσικης Κουζίνας Razguliay, στη Γλυφάδα.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
20 € 50% 10 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Παραδοσιακές συνταγές από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Αυθεντική Ρώσικη σούπα Μπορς και βότκα σε «τσαρικό» σκηνικό. Κυριακή ανοιχτά μετά τις 15:00. Εξαιρετική βότκα, φιλοξενία και εξυπηρέτηση από πρόσχαρους ανθρώπους. Πάμε (κόκκινη) πλατεία;  

Ψιλά Γράμματα

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Ισχύς προσφοράς από 01/03/2011 έως 01/06/2011. Απαραίτητη η τηλ. κράτηση στο 210 8943450. Η προσφορά δεν ισχύει για Τετάρτη και Σάββατο. Εξαιρούνται ποτά, αναψυκτικά και γλυκά.

Advertisement
Razguliay - Αθήνα: €10 από €20 για Ένα Γεύμα (Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο) στο Εστιατόριο Ρώσικης Κουζίνας Razguliay, στη Γλυφάδα.

Μαθαίνουμε ότι στη Γλυφάδα επικρατούν πολικές θερμοκρασίες, ο Σαρωνικός έχει παγώσει και οι κάτοικοι παίζουν χιονοπόλεμο στην Κόκκινη πλατεία Εσπερίδων…. Δοκιμάστε να πείσετε όσους βγαίνουν από το Razguliay για κάτι τέτοιο και θα δείτε ότι θα σας πιστέψουν αμέσως. Γιατί εντός του, η ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι του και, φυσικά, οι γεύσεις του δεν σας ταξιδεύουν απλώς στη χώρα που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χάρτη, τη φέρνουν ολόκληρη στη Γλυφάδα. Και στο πιάτο σας. Κυριολεκτικά. Παραδοσιακές συνταγές που θα βρείτε μόνο στα βάθη της Ρωσίας και θα σας αποκαλύψουν γευστικούς θησαυρούς που δεν φαντάζεστε ότι προέρχονται από εκεί. Και για να μη χαθείτε στη μετάφραση ορίστε οι προτάσεις μας ρέγγα κάτω από μπογιάρικη γούνα €6 για κρύο ορεκτικό, πελμενί τα τορτελίνια της Σιβηρίας γεμιστά με κρέας €7 για ζεστό ορεκτικό, σαλάτα Αλιβιέ με κοτόπουλο €7, ενώ από κυρίως φιλέτο στρογγανόφ ναι, το αυθεντικό, €10, σασλίκ €9 το ρώσικο, δηλαδή, σουβλάκι και υπέροχο σολομό €14. Last but not least, το αυθεντικό μοσχοβίτικο μπορς σούπα με βοδινό κρέας, λαχανικά και πατάτες, €6. Φυσικά, δεν θα φύγετε αν δεν δοκιμάσετε και εξαιρετική βότκα κατευθείαν από την πατρίδα της. Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον μοναδικής αίσθησης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης από τους πρόσχαρους ανθρώπους του Razguliay που έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με το ψύχος της χώρας του Βόλγα. Ντεκόρ επιβλητικό και παραμυθένιο που προϊδεάζει από τη στιγμή που θα διαβείτε το ξύλινο γεφυράκι και θα περάσετε στην απέναντι «όχθη». Βρίσκεστε πλέον σε Ρώσικο έδαφος. Σε μια παγκόσμια υπερδύναμη. Γεύσης.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber