€99 για Έκπτωση 50% Επί του Συνολικού Κόστους της Δεξίωσης του Γάμου σας στην Αίθουσα Δεξιώσεων «Νεράιδα-Jardin», Περιοχή Αεροδρομίου.

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ καθώς και ελεύθερη κατανάλωση κρασιού. Για τις επιλογές του μενού δείτε παρακάτω. Εμπειρία στη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων από το 1974. Συνεργασία με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.  Η πολυτέλεια και η λειτουργικότητα των χώρων «ΝΕΡΑΙΔΑ» , «JARDIN CLASSIC» , «MONA LISA» και του κήπου, υπόσχονται την τελειότητα.   Όλα του γάμου…εύκολα!

Ψιλά Γράμματα

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα ζευγάρι. Έως ένα κουπόνι για προσωπική χρήση, απεριόριστα υπό μορφή δώρου. Ισχύς προσφοράς από 14/04/2011 έως 30/07/2011. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 465600 (10:00 με 24:00). Από την προσφορά εξαιρείται η γαμήλια τούρτα και η μουσική κάλυψη.

Νεράιδα-Jardin - Θεσσαλονίκη: €99 για Έκπτωση 50% Επί του Συνολικού Κόστους της Δεξίωσης του Γάμου σας στην Αίθουσα Δεξιώσεων «Νεράιδα-Jardin», Περιοχή Αεροδρομίου.

Επιλογές μενού €14,70 από €29,40 ανά άτομο για σουφλέ dela Coca, σαλάτα εποχής, φέτα και επιλογή για κυρίως ανάμεσα από μοσχάρι Μαδέρας / κοτόπουλο φιλέτο / χοιρινά φιλετάκια Dijon και φρούτα. €17,50 από €35 ανά άτομο για λαζάνια, σαλάτα εποχής με σως vinegraitte, φέτα και επιλογή για κυρίως ανάμεσα από κοτόπουλο αλα κρέμ champignon / ψαρονέφρι εστραγκόν / ψητό νουά μπραιζέ και φρούτα. Σε όλα τα μενού περιλαμβάνονται απεριόριστα ποτά και αναψυκτικά, διακόσμηση χώρου και τραπεζιών καθώς και welcome drink. Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας δεν θεωρείται τυχαία ως τέτοια. Γιατί, εκτός όλων των άλλων απαιτεί προετοιμασία πολλών μηνών πριν αλλά και το καλύτερο τεστ της  οργανωτικότητας μας. Γι αυτό, τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη. Καλύτερα να αφεθεί λοιπόν στους ανθρώπους του «Νεράιδα». Πιστοί στην ονομασία της επιχείρησης τους διαθέτουν το μαγικό ραβδάκι που θα κάνει τη βραδιά του γάμου σας πραγματικά μαγική. Η Νεράιδα  όπως και το «αδελφάκι της «JARDIN» σε έναν υπέροχο χώρο εστίασης και ψυχαγωγίας ήδη από το 1974 δεν εντυπωσιάζει μόνο με το λαμπερό της στυλ αλλά και  με την ποικιλία του μενού της, τον πολυτελή εξοπλισμό, το έμπειρο προσωπικό, τις υψηλής αισθητικής ιδέες για το στήσιμο των τραπεζιών και τον άψογο μηχανικό εξοπλισμό για το soundtrack της βραδιάς που θα συζητιέται για καιρό. Οι γαμήλιες δεξιώσεις στους τρείς υπαίθριους κήπους του Jardin το καλοκαίρι, όπως και στην ειδικά διακοσμημένη αίθουσα της Νεράϊδας, είναι εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για τη ζωή που ξεκινούν οι νεόνυμφοι της πόλης, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες κάθε πελάτη. Η επιτυχία του γάμου σας είναι το δικό τους «προσωπικό» στοίχημα. Ένα στοίχημα που τους βρίσκει πάντα νικητές.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber