€99 από €250 για Κατασκήνωσης Πόλης 10 Ημερών, με Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, στον Πολυχώρο Nodo, από το Θεατρικό Εργαστήρι «Λαμπιόνι»

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
250 € 60% 151 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Ένα μοναδικό και άκρως δημιουργικό δεκαήμερο φύλαξης και θεατρικής ενασχόλησης παιδιών Περιλαμβάνει θεατρικά μαθήματα όπως θεατρικό παιχνίδι, ορθοφωνικό παιχνίδι και ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, χορό, τραγούδι, υποκριτική Στο τέλος της περιόδου θα παρουσιαστεί  μία θεατρική παράσταση που θα «δουλέψουν» τα παιδιά κατά την διάρκεια συμμετοχής τους στα  τμήματα Ακόμα τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα τένις, αναρρίχησης, ping pong τοξοβολίας, τραμπολίνο και μαθήματα πρώτων βοηθειών Τα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού, που φροντίζει για την ασφάλειά τους Δείτε το www.lampioni.gr

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει γαι την περίοδο από 26/08 έως 06/09 Ώρες δραστηριοτήτων: 08:00-15:00 Κάθε κουπόνι είναι ατομικό Αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών Δυνατότητα απεριόριστων αγορών Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία στο 2310 749230 Η καθημερινή μετακίνηση των παιδιών αναλαμβάνεται από τους γονείς Δυνατότητα σίτισης του παιδιού στον πολυχώρο με επιπλέον €20 (χυμός με τοστ ή πίτα ή σάντουιτς ή πίτσα και φρούτα εποχής)

Λαμπιόνι - Θεσσαλονίκη: €99 από €250 για Κατασκήνωσης Πόλης 10 Ημερών, με Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, στον Πολυχώρο Nodo, από το Θεατρικό Εργαστήρι «Λαμπιόνι»

Ενδεικτικό πρόγραμμα ημέρας 7 ώρες 0800 0830 προσέλευση 0830 0915 θεατρικό παιχνίδι 0930 1015 χορός κινησιολογία 1030 1115 μουσική τραγούδι 1130 1200 φωνητικό παιχνίδι ορθοφωνία 1200 1245 ώρα για κολατσιό με επιπλέον χρέωση €20 1245 1500 πρόβα για την θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο τέλος της περιόδου μ’ ένα διάλειμμα ενδιάμεσα Η Εταιρία Θεάτρου Θεσσαλονίκης «Λαμπιόνι» που με ήθος και μεράκι δουλεύει εδώ και χρόνια το θέατρο για παιδιά, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό δεκαήμερο στον νέο της χώρο στο Νodo Junior, με καλοκαιρινά τμήματα φύλαξης και θεατρικής ενασχόλησης παιδιών. Πρόκειται για ένα μοναδικό δεκαήμερο δημιουργικής απασχόλησης, που τα παιδιά θα λατρέψουν, με καθημερινό πρόγραμμα, γεμάτο με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα διευρύνουν τα ενδιαφέροντα και τους πνευματικούς ορίζοντες του παιδιού σας. Είναι ο τέλειος τρόπος να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να τον βελτιώσουν, να καλλιεργήσουν τη φαντασία, την ευαισθησία, τον λόγο και την καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους.   Περιλαμβάνει θεατρικά μαθήματα, όπως θεατρικό παιχνίδι, ορθοφωνικό παιχνίδι και ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, χορό, τραγούδι και υποκριτική. Στο τέλος της περιόδου θα παρουσιαστεί μία θεατρική παράσταση που θα «δουλέψουν» τα παιδιά κατά την διάρκεια συμμετοχής τους στα τμήματα.   Ακόμα τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν, εφόσον το επιθυμούν, 2 ώρες την εβδομάδα μαθήματα τένις και 3 ώρες μαθήματα αναρρίχησης, ping pong, τοξοβολίας και τραμπολίνο. Τέλος 3 ώρες την εβδομάδα θα γίνουν και μαθήματα πρώτων βοηθειών από εξειδικευμένους προνοσοκομειακούς διασώστες, οι οποίοι θα έχουν και την παρακολούθηση των παιδιών καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Δείτε το www.lampioni.gr


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber