€15 από €30 για Δύο Εισιτήρια για της Συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 05/09.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
30 € 50% 15 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Μετά τη sold out συναυλία στο Βεάκειο, για άλλη μία μοναδική φορά στην Αθήνα! «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή»: Ένα ταξίδι που συνεχίζεται, έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια και μουσικές πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας. Με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση. Το Deal: Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Άλκηστις Πρωτοψάλτη-Ευανθία Ρεμπούτσικα, μία μοναδική μουσική σύμπραξη. Τετάρτη 05/09, Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Αθήνα.

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει για την Τετάρτη 05/10/2012 στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Ώρα έναρξης: 21:00 Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση. Απαραίτητη η επίδειξη εκτυπωμένου κουπονιού στο ταμείο για την παραλαβή του εισιτηρίου σας.

HEAVEN LIVE - Αθήνα: €15 από €30 για Δύο Εισιτήρια για της Συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα  «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 05/09.

«Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» είναι ο τίτλος της εξαιρετικά επιτυχημένης παράστασης του χειμώνα που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ένα  πρόγραμμα γεμάτο τρυφερότητα και ευαισθησία, που ξεσήκωσε  τους θεατές με το πάθος και την  δύναμή του. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουν το ταξίδι τους, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια και μουσικές πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση. Μία συναισθηματική στιγμή που ένωσε τις δύο καλλιτέχνιδες επί σκηνής με υπέροχο τρόπο και η οποία επισφραγίστηκε με την έκδοση του καινούργιου τους cd «Για που τραβάς ελπίδα». Μετά τη sold out συναυλία στο Βεάκειο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα ανανεώνουν το ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, για άλλη μία μοναδική βραδιά, στις 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα γεμίσει τις καρδιές μας με τα διαχρονικά της τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και θ’ αγκαλιάσει τα όνειρά μας με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της.  Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει έναν μαγικό τρόπο να μας ταξιδεύει με τις μελωδίες της και τον χαρακτηριστικό της ήχο στα αρώματα της Ανατολής και της Δύσης. Μας φέρνει κοντά στο δικό της μουσικό σύμπαν που τόσο έχει αγαπηθεί. Μία φωνή, ένα βιολί, μία ορχήστρα με κανονάκι, πιάνο κρουστά, μπάσο, ακορντεόν, συναντιούνται για να πλημμυρίσουν την σκηνή με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν, συγκινούν και δημιουργούν υπέροχα συναισθήματα. Άλκηστις ΠρωτοψάλτηΕυανθία Ρεμπούτσικα. «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Ώρα έναρξης 2100. Συντελεστές Συμβουλόπουλος Ανδρέας πιάνο, κρουστά. Δημητρακόπουλος Πάνος κανονάκι. Παπαδάτος Αγγέλος κοντραμπάσο. Παπαβρανούσης Νίκος τύμπανα. Σταυρίδης Θάνος ακορντεόν. Τον ήχο επιμελούνται οι Σταμούλος Ζαχαρίας, Βεκύρης Νίκος. Ο σχεδιασμός των φωτισμών της Ελευθερίας Ντεκώ. Παραγωγός για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη Τώνια Δραγούνη. Παραγωγός για την Ευανθία Ρεμπούτσικα Κώστας Χριστόπουλος. Συντονισμός παραγωγής Mυρτώ Μαγκριώτη. Βοηθός παραγωγής Ρόζα Ρούσσου.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber