€5 για Ημερήσια Είσοδο στο Υδάτινο Πάρκο Waterland (Συμπεριλαμβάνονται Όλα τα Παιχνίδια και οι Νεροτσουλήθρες), Αρχικής Αξίας €14,5. Έκπτωση 66%!!

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
14,50 € 52% 7,50 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Με Λίγα Λόγια Επιτέλους, δείτε τα μαλλιά σας υγιή, ζωντανά και λαμπερά! Αυτό το καλοκαίρι χαρίστε στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και την θάλασσα μαλλιά σας την περιποίηση που τους αρμόζει με μια ενυδάτωση spa αλλά και με ένα χτένισμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων πάνω σας. Μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σας υποδέχεται σε ένα άρτιο αισθητικά Hair Salon στην καρδιά της πόλης για να σας ενημερώσει για όλες τις σύγχρονες fashion τάσεις στο χρώμα και το hair styling.   ΤHINK SILVER…THINK PERFECT!

Ψιλά Γράμματα

Ψιλά Γράμματα Αντιστοιχεί ένα(1) κουπόνι ανά άτομο ανά επίσκεψη. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι πέντε (5) κουπόνια Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος της θερινής σεζόν και για τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 23920-72025, 23920-72026.

Think Silver - Θεσσαλονίκη: €5 για Ημερήσια Είσοδο στο Υδάτινο Πάρκο Waterland (Συμπεριλαμβάνονται Όλα τα Παιχνίδια και οι Νεροτσουλήθρες), Αρχικής Αξίας €14,5. Έκπτωση 66%!!

Think Silver Hair Salon Ένα από τα δημοφιλέστερα hair salons της Θεσσαλονίκης με πολύτιμη εμπειρία ετών, πολλές διακρίσεις και σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Think Silver οι head stylists Αλεξία Αγγελάκη και Βασίλειος Τσαρτσάνης και η stylist Βασιλική Λώλα, σε συνεργασία με μια τέλεια εναρμονισμένη ομάδα εξειδικευμένων έμπειρων επαγγελματιών υπόσχονται να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητά σας. Στον υπέροχο χώρο του Think Silver με τα γήινα χρώματα, τις αψίδες και την κλασική πολυτέλεια, θα βρείτε χωριστές αυτόνομες σάλες Relax, Χρώμα, Αέρας, Αίθριο, κάθε μία ειδικά διαμορφωμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας συγκεκριμένης υπηρεσίαςhair spa στο Relax, βαφές και ρεφλέ στο Χρώμα, χτενίσματα στον Αέρα, κουρέματα στο Αίθριο κ.ο.κ.. Εδώ θα βρείτε, επίσης, και ένα beaute salon που προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, waxing, massage, tattoo henna mehndi, μακιγιάζ και πολλά ακόμα Το Think Silver έχει χτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πολυάριθμους φανατικούς πελάτες του, η οποία ενισχύεται με τη τακτική παροχή προνομιακών πακέτων στους σταθερούς και τους νέους πελάτες αλλά κυρίως με την πληθώρα μοναδικών προσφορών


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber