Τα Bestseller των Ξένων Περιοδικών Μόδας από €18! Μενταγιόν, Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι σε Pink Gold (18Κ 50mic) με Αυστριακούς Κρυστάλλους Και σε Πολυτελή Συσκευασία από την Golden Star.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
47 € 62% 29 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Τα εκπληκτικά bestseller των γαλλικών και ιταλικών περιοδικων μόδας τώρα και στην Ελλάδα. Τα κοσμήματα είναι από χρυσό 18Κ 50mic με αλόη. Πολυτελής συσκευασία. Το Deal Επιλογή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δαχτυλίδι ή μενταγιόν-στεφάνι ή όλα μαζί σε Pink Gold (18Κ 50mic) και με Αυστριακούς Κρυστάλλους. Λάμπουν και είναι χρυσός!  

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 08/10/2012. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 2310 380612 (Δευτέρα έως Κυριακή: 13:00-18:00) & info@mygoldenstar.gr Τρόπος παραγγελίας: Αφού λάβετε το κουπόνι συμπληρώστε στο http://mygoldenstar.gr/Groupon

Golden Star - Shopping: Τα Bestseller των Ξένων Περιοδικών Μόδας από €18! Μενταγιόν, Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι σε Pink Gold (18Κ 50mic) με Αυστριακούς Κρυστάλλους Και σε Πολυτελή Συσκευασία από την Golden Star.

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει €18 από €47 για 1 Ζευγάρι Σκουλαρίκια σε Pink Gold 18K 50mic με Αυστριακούς Κρυστάλλους €25 από €63 για 1 Δαχτυλίδι σε Pink Gold 18K 50mic με Αυστριακούς Κρυστάλλους €29 από €72 για 1 ΜενταγιόνΣτεφάνι σε Pink Gold 18K 50mic με Αυστριακούς Κρυστάλλους €48 από €182 για Όλο το Σετ Μαζί ΜενταγιόνΣκουλαρίκιαΔαχτυλίδι Τα εκπληκτικά bestseller των γαλλικών και ιταλικών περιοδικών μόδας τώρα και στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Golden Star. Μενταγιόν σκουλαρίκια σε μια πανδαισία χρωματικών συνδυασμών. Ένα πανέμορφο μοντέρνο σχέδιο που θα κάνει τα υπόλοιπα κοσμήματα στην κοσμηματοθήκη σας να ζηλεύουν καθώς θα θέλετε να φοράτε μόνο αυτό. Ένας πραγματικός καθρέφτης της γοητείας σας με πέτρες εκπληκτικές στα χρώματα του αμέθυστου, του σιτρίν και του λευκού, υψηλής διαύγειας και καθαρότητας που σχηματίζουν ένα πολύ γλυκό και λαμπερό στεφανάκι που παιχνιδίζει πανέμορφα με το φως. Ροζ, θηλυκός χρυσός των 18Κ στα 50 micro με βάση την αλόη με υψηλής ποιότητας αυστριακούς κρυστάλλους. Ανάρπαστο στην αγορά κοσμημάτων, ανάρπαστο στις προτιμήσεις σας. Η ομορφιά συνεχίζεται με ένα δαχτυλίδι 18Κ στα 50 micro με βάση την αλόη σε pink gold. Πανέμορφοι αυστριακοί κρύσταλλοι στο χρώμα του αμέθυστου και στο λευκό σε πολύ μοντέρνο σχεδιασμό. Τα Γαλλικά περιοδικά μόδας το έχουν ανακηρύξει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των celebrities στο εξωτερικό. Αφήστε το χρώμα του αμέθυστου να μεθύσει τους γύρω σας αναδεικνύοντας τη γοητεία και την προσωπικότητά σας.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber