€39 από €175 για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής (Α' & Α1' Κατηγορίας) από τη Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
175 € 78% 136 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Απαραίτητα δικαιολογητικά: δίπλωμα αυτοκινήτου, ταυτότητα, δύο φωτογραφίες, αριθμός ΑΦΜ. Μαθήματα θεωρίας με  σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και εκπαιδευτές που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια σε μια ακόμη γνώση της ασφάλτου. Οι μηχανές που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση είναι Honda Hornet 600 & Honda CBF 125.

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 30/09/2011. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση, απεριόριστα υπό μορφή δώρου. Τηλ.  επικοινωνίας 2310 343606 & 2310 344700. Εξαιρούνται τα παράβολα και τα εξέταστρα. Αφορά μόνο σε κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου (επέκταση). Ισχύει για 5 Πρακτικά των 90 λεπτών & 5 Θεωρητικά.

Σχολή Οδηγών Φωτιάδης - Θεσσαλονίκη: €39 από €175 για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής (Α' & Α1' Κατηγορίας) από τη Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα.

Αν είστε από αυτές ή από αυτούς που «ενοχλούνται» από τον τρόπο με το οποίο τα μηχανάκια παρενοχλούν την καθημερινή σας οδήγηση. μάλλον ήρθε η ώρα για να βρεθείτε στην άλλη πλευρά του νομίσματος. Τα εικοσιπέντε χρόνια στο Πανόραμα της σχολής οδηγών Φωτιάδη θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν είχατε δίκιο ή όχι όλο αυτόν τον καιρό και πως είναι τελικά να οδηγείς πάνω σε δύο τροχούς και όχι σε τέσσερις. Επίσης θα σας βοηθήσουν να εμπεδώσετε δύο τρεις αλήθειες βασικές για την επιβίωση σας στους δρόμουςαν και τα ξέρετε μάλλον, όντας  ήδη οδηγοί με δίπλωμα και αξία. Φοράμε πάντα προστατευτικό κράνος εγκεκριμένου τύπου και προστατευτικά ρούχα με ανακλαστήρες. Οδηγούμε πάντα με τα φώτα αναμμένα ώστε να γινόμαστε αντιληπτοί από τους άλλους οδηγούς αλλά και τους διερχόμενους πεζούς. Δεν οδηγούμε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ. Δίνουμε πάντοτε προτεραιότητα στους πεζούς είτε κινούνται στις διαβάσεις είτε όχι ενώ το το ιδανικό φρενάρισμα κατανέμεται 75% στο μπροστινό τροχό και 25% στον πίσω. Αυτά να τα ξέρουμε ως αρχή και βάση και όλα τα άλλα θα ακολουθούν ευκολότερα. Εμπιστευτείτε την σχολή οδηγών Φωτιάδης στο Πανόραμα και πάρτε το τιμόνι της ζωής στα χέρια σας με ασφάλεια.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber