Φροντίστε τον Ύπνο σας! Ανατομικά Στρώματα Memory Foam Verona Χωρίς Ελατήριο (από €169) σε Τρείς Διαστάσεις, από την ECOSleep.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
590 € 56% 331 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Υποαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό στρώμα προηγμένης τεχνολογίας, πλήρως ανατομικό, χάρη στην ελαστική βισκόζη (Memory). Εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και  χαλάρωση από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. «Εξαφανίζει» το στριφογύρισμα στο κρεβάτι κατά την διάρκεια του ύπνου κατά 80%. Ιδιαιτέρως βολικά στρώματα για μεταφορά, καθώς λόγω έλλειψης ελατηρίου τυλίγονται και μεταφέρονται εύκολα σε ρολό. Στρώματα σε τρεις διαστάσεις: 90x200, 120x200 & 160x200. 10 χρόνια εγγύηση. Κάλυμα αφαιρούμενο με φερμουάρ πλενόμενο στους 30οC.

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 14/12/2012. Κάθε κουπόνι αφορά στρώμα. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για παραγγελία (τουλάχιστον 3 ημέρες πριν) στο 2410 628433. Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 105, Λάρισα Δείτε Όρους & Διευκρινίσεις που ισχύουν σε κάθε Deal.

ECOsleep - Λάρισα: Φροντίστε τον Ύπνο σας! Ανατομικά Στρώματα Memory Foam Verona Χωρίς Ελατήριο (από €169) σε Τρείς Διαστάσεις, από την ECOSleep.

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές €169 από €390 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 90x200 με παραλαβή από τα καταστήματα. €189 από €390 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 90x200 με παράδοση κατ’ οίκον. €219 για €498 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 120x200 με παραλαβή από τα καταστήματα   €239 για €498 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 120x200 με παράδοση κατ’ οίκον. €259 από €590 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 160x200 με παραλαβή από τα καταστήματα   €279 από €590 για ένα στρώμα Memory Foam Verona και διαστάσεις 160x200 με παράδοση κατ’ οίκον. Ποιος είπε πως ο ύπνος είναι μια απλή υπόθεση; Ποιός είπε πως είναι μια αδιάφορη καθημερινή υπόθεση;  Ποιο είπε πως το τελευταίο που χρειάζεται είναι στήριξη και στυλ; Όποιος είπε κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ξέρει τι σημαίνει στρώμα «Memory Foam Verona» γιατί αν γνώριζε  ίσως και να κοιμόταν ακόμη χωρίς ενοχές και γεμάτος απόλαυση. Το υποαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό στρώμα της προσφοράς μας είναι ένα δείγμα προηγμένης τεχνολογίας, πλήρως ανατομικό, χάρη στην ελαστική βισκόζη Memory που περιέχει, ένα στρώμα που θα κάνει τον ύπνο σας σκέτη απόλαυση. Βασισμένο σε ένα υλικό που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του διαστημικού προγράμματος της NASA. Στα θετικά του χαρακτηριστικά ανακαλύπτουμε πως εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνει τον οργανισμό προστατεύοντα τον από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας και βέβαια πως εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και τον αυχένα. «Εξαφανίζει» επίσης το στριφογύρισμα στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια του ύπνου κατά 80%. Η ΕCOSLEEP ιδρύθηκε το 2007 και είναι η πρώτη ελληνική εταιρία σε πωλήσεις στρωμάτων νέας τεχνολογίας με προηγμένα αφρώδη υλικά όπως το κυψελωτό αφρώδες CellFoam και την ελαστική βισκόζη memory foam. Μια εταιρία στην οποία βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία στρωμάτων νέας τεχνολογίας αφού η εταιρία  χρησιμοποιεί Ελληνικές και Ιταλικές πρώτες ύλες, κατασκευασμένες από Ελληνικά χέρια, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή στην κατασκευή στρωμάτων με στόχο τις πωλήσεις διεθνώς.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber