Βιοκαθαρισμός Μονού (€5) ή Ημίδιπλου (€7,50) ή Διπλού ( €10) ή Υπέρδιπλου (€12,50) Στρώματος από τη Clean Effect.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
10 € 50% 5 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων από ακάρεα. Ένα στρώµα, μετά τον πρώτο μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 µήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000!   Ξε-καθαρισμα

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 30/09/2012. Κάθε κουπόνι αφορά τον καθαρισμό ενός στρώματος. Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. Τηλ. επικοινωνίας: 24111 02483 και 69743 82082.

Clean Effect - Λάρισα: Βιοκαθαρισμός Μονού (€5) ή Ημίδιπλου (€7,50) ή Διπλού ( €10) ή Υπέρδιπλου (€12,50) Στρώματος από τη Clean Effect.

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές €5 από €10 για βιοκαθαρισμό μονού στρώματος. €7,50 από €15 για βιοκαθαρισμό ημίδιπλου στρώματος. €10 από €20 για βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος. €12,50 από €25 για βιοκαθαρισμό υπέρδιπλου στρώματος. Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων. Βιολογικό πλύσιμο οικιακών σαλονιών και στεγνό καθάρισμα στρωμάτων από ακάρεα. Καθαρισμός χαλιών και μοκετών όλων των τύπων. Πλύσιμο κουβέρτας, παπλώματος και φλοκάτης . Δωρεάν φύλαξη. Παραλαβήπαράδοση στον χώρο σας Αυτά είναι μερικά μόνο από τα καλούδια που μας προσφέρει το Clean Effect και μας βοηθά να βάλουμε λίγη τάξη στην υγιεινή του χώρου μας. Και περισσότερο από όλα βέβαια και πιο πολύτιμο, ο βιοκαθαρισμός στο στρώμα μας και η νίκη στη μάχη με τα μικροσκοπικά αυτά τερατάκια που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη και προβληματική. Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι μικροσκοπικά αόρατα ζωύφια που λατρεύουν τους υγρούς, ζεστούς και σκοτεινούς χώρους στους οποίους συνήθως αναπτύσσονται και αναπαράγονται. Τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου και θέλουν υγρασία για να αναπτυχτούν. Για αυτό το λόγο ζουν μέσα στα στρώματα , τα μαξιλάρια τα χαλιά και τις μοκέτες όπου τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Τα περιττώματα τους, όταν εισπνέονται όμως είναι αυτά που προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κ.α. Το σύστημα καθαρισμού στρωμάτων από τη Clean Effect αφαιρεί ακάρεα, νεκρά κύτταρα ,σκόνη, γύρη και οποιοδήποτε αλλεργιογόνο στοιχείο από το στρώμα. Αυτό επιτυγχάνεται με μια ειδική συσκευή που διαθέτει μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, ενώ παράλληλα παράγει παλμικά κύματα γρήγορης μηχανικής συχνότητας. Η συσκευή βουρτσίζει και τινάζει δυνατά το στρώμα, καθώς επίσης απορροφά όλα τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από αυτό. Και έτσι ο τελικός νικητής είμαστε εμείς και μόνο εμείς.    


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber