Επιλογή Ενός Εκπτωτικού Κουπονιού για Αγορές Αυθεντικών Χειροποίητων Πινάκων Ζωγραφικής από το Artshopping.gr

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
100 € 50% 50 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
Αγόρασε πρώτος!

Λίγα Λόγια

  Περισσότερα από 500 αυθεντικά, πρωτότυπα, χειροποίητα έργα τέχνης σε καμβά και στις διαστάσεις που επιθυμείτε! Μεγάλη ποικιλία θεμάτων (θαλασσογραφίες, λουλούδια, μοντέρνα τέχνη, νεκρή φύση, προσωπογραφίες, τοπία), αλλά και στυλ σε πίνακες που υπογράφουν επώνυμοι καλλιτέχνες όπως Αθηναίος, Κούρτης, Αντωνίου κ.ά. Πλαισιώστε με τον πιο καλαίσθητο τρόπο τα έργα σας επιλέγοντας μια ιταλική ξυλόγλυπτη κορνίζα!   Frame Story!

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 25/01/2012. Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Δυνατότητα απεριορίστων αγορών. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6018500. Για την παραλαβή της παραγγελίας απαιτούνται 25-30 ημέρες. Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Περιλαμβάνεται και εκπτωτικό κουπόνι 50% για αγορά κορνίζας της επιλογής σας.

Artshopping.gr - Αθήνα: Επιλογή Ενός Εκπτωτικού Κουπονιού για Αγορές Αυθεντικών Χειροποίητων Πινάκων Ζωγραφικής από το Artshopping.gr

Αν ισχύει αυτό που έλεγε κάποτε ο Pablo Picasso, ότι δηλαδή «Η τέχνη καθαρίζει την ψυχή από τη σκόνη της καθημερινότητας» τότε πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πολλούς λόγους για γενική καθαριότητα. Τόσους, ίσως, όσοι και οι πίνακες που διαθέτει και το on line κατάστημα έργων τέχνης Artshopping.gr. Περισσότεροι από 500 αυθεντικοί, πρωτότυποι και χειροποίητοι πίνακες που υπογράφουν επώνυμοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες μας δίνουν μια καλή εικαστική αφορμή για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Θαλασσογραφίες, αλλά και τοπιογραφίες και προσωπογραφίες και νεκρά φύση κλασσικής, μοντέρνας ή αφηρημένης τεχνοτροπίας υπόσχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα αναδεικνύοντας το χώρο μας. Η Artshopping, άλλωστε, που αποτελεί παράδρομο των δραστηριοτήτων της gallery Καρακώστα έχει επιμεληθεί εικαστικά δεκάδες διάσημα ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και άρα διαθέτει και την τέχνη αλλά και τη γνώση που προκύπτει από την εμπειρία ώστε να μπορεί να μετατρέψει κάθε καθιστικό σε σαλόνι διανοούμενων. Κι επειδή, γνωρίζει, ότι κάθε καλό έργο θέλει το καλύτερο πλαίσιο προσφέρει παράλληλα και μια μεγάλη ποικιλία ιταλικών ξυλόγλυπτων κορνιζών. Στο Artshopping θα ανακαλύψετε ότι η τέχνη δεν μιμείται απλώς τη ζωή. Την ομορφαίνει κιόλας.


  • 15% Bonus Savings
    Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
    By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
    Please select an option to add / remove from wishlist
    Grouber