€14,90 από €50 για Καθαρισμό Δοντιών και Οδοντιατρικό Έλεγχο, σε Συνεργαζόμενα Οδοντιατρεία, της «Ποιότητας Ζωής Για Όλους»

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
234 αγορές

Λίγα Λόγια

  • Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν δυνατότητα χαμηλού ή και μηδενικού κόστους, σε άμεσες, ποιοτικές και ταυτόχρονα ανθρώπινες υπηρεσίες υγείας
  • Πρόσβαση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας με πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία

To Deal:

  • Καθαρισμό Δοντιών και Οδοντιατρικό Έλεγχο

 

Smile

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 15/12/2013
 

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε μία επίσκεψη σε οδοντίατρο για καθαρισμό και οδοντιατρικό έλεγχο.

Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού: 2315 312 130
 

Οι εξετάσεις γίνονται σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία
 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00
 

Δείτε Όρους & Διευκρινίσεις
που ισχύουν σε κάθε Deal

Ένα πρόγραμμα-κάρτα «Ποιότητα Ζωής για όλους» που περιλαμβάνει: Ιδιώτες ιατρούς από όλες τις ειδικότητες, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, οι οποίοι είναι διάσπαρτοι σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε περισσότερες από 70 πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας. Δίκτυο πολλών υπερσύγχρονων διαγνωστικών κέντρων τα οποία προσφέρουν αξιόπιστη και άμεση εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση. Δίκτυο ιδιωτικών κλινικών, φυσικοθεραπευτηρίων και κέντρων αποκατάστασης, φροντίδας ηλικιωμένων και ανεξάρτητων φαρμακείων. Παροχή νοσηλευτικής και ιατρικής φροντίδας κατ' οίκον για όλο το 24ωρο. Κτηνιάτρους για τους μικρούς μας φίλους.

 Image 1

Μέσα στα πλαίσια αυτούς του προγράμματος μπορείτε να φροντίσετε για την υγεία των δοντιών σας, σε συνεργαζόμενο οδοντιατρείο, με καθαρισμό και οδοντιατρικό έλεγχο που θα βρει ότι πρόβλημα υπάρχει, αν υπάρχει.

Ο καθαρισμός δοντιών είναι πολύ σημαντικός για την στοματική σας υγιεινή αφού απομακρύνει αρχικά κάθε λογής μικρόβια αλλά και την ενοχλητική πέτρα που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ουλίτιδας. Με το πέρασμα του χρόνου τα ούλα συρρικνώνονται αφήνοντας πιο εκτεθειμένα και ευάλωτα τα δόντια προκαλώντας λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα. Ακολουθεί η σοδοβολή, πρόκειται για την πιο αποτελεσματική τεχνική για να απομακρύνει χρωστικές που επικάθονται στα δόντια, όπως οι χρωστικές του τσιγάρου αλλά και την οδοντική πλάκα. σε συνδυασμό με τη στίλβωση, δηλαδή γυάλισμα και λείανση της επιφάνειας των δοντιών, αλλά και την απομάκρυνση της πέτρας (αποτρύγωση) θα σας χαρίσει το πιο λαμπερό, όμορφο και εντυπωσιακό χαμόγελο. που είχατε ποτέ