Service Ενός (€17), Δύο (€29) ή Τριών (€38) Κλιματιστικών από την Εταιρία Ψύξης Θέρμανσης και Κλιματισμού «Clima Service Art».

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
35 € 51% 18 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
396 αγορές

Λίγα Λόγια

  • Η ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία σας, αφού εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργικών παραγόντων, όσο και για τη σωστή λειτουργία του.
  • Επανακτήστε τη χαμένη αποδοτικότητα του κλιματιστικού σας, κάντε οικονομία και εξασφαλίστε τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο.
  • Η ολοκληρωμένη και σωστή συντήρηση από την Clima Service Art, περιλαμβάνει συντήρηση, έλεγχο και καθαρισμό, του εσωτερικού μηχανήματος και της εξωτερικής μονάδας.

Μπείτε στο Clima!

 

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 30/06/12.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αφορά στο service ενός, δύο ή τριών κλιματιστικών και πρέπει να βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.

Αφορά επιτοίχιες κλιματιστικές μονάδες από 9000 έως και 24000 btu.

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στα 2310 669337 & 6976 655205, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας.

Η προσφορά δεν καλύπτει τυχόν επιδιόρθωση βλαβών στα κλιματιστικά. Σε αυτή την περίπτωση, ο τεχνικός ενημερώνει για το είδος της βλάβης και για το κόστος επιδιόρθωσής της.

Δεν περιλαμβάνεται οποιαδήποτε εργασία επισκευής, τοποθέτηση freon, ή αντικατάσταση ανταλλακτικού.

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:

  • €17 από €35 για service ενός κλιματιστικού.
  • €29 από €70 για service δύο κλιματιστικών.
  • €38 από €105 για service τριών κλιματιστικών.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε service στα κλιματιστικά σας για να είναι πανέτοιμα για τις ζεστές μέρες που πλησιάζουν.

Η συντήρηση του κλιματιστικού, πρέπει να γίνεται τακτικά για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, είναι θέμα υγείας. Ένα παραμελημένο κλιματιστικό διοχετεύει στην ατμόσφαιρα μικρόβια, που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά σοβαρά προβλήματα, κυρίως αναπνευστικά. Η ετήσια συντήρηση εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργικών παραγόντων, προφυλάσσοντας τον οργανισμό σας. Μετά, είναι θέμα οικονομίας. Ένα σύστημα κλιματισμού στο οποίο γίνεται τακτικό service  μπορεί να λειτουργεί σε καλή κατάσταση για περισσότερο από 15 χρόνια χωρίς να παρουσιάσει προβλήματα. Όταν γίνεται από ειδικευμένους ψυκτικούς εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων, δηλαδή τη μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος (βλαβών - κατανάλωσης), τη βέλτιστη ποιότητα του παρεχόμενου αέρα, τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο, ακόμη και τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου των μηχανημάτων. Σκεφτείτε μόνο ότι χωρίς τακτική συντήρηση τα κλιματιστικά μηχανήματα χάνουν 5% της αποτελεσματικότητάς τους κάθε χρόνο λειτουργίας τους.

/41/21/1335040882141.jpg

Η Clima Service Art θα αναλάβει το εξειδικευμένο service του κλιματιστικού ή των κλιματιστικών σας, το οποίο περιλαμβάνει συντήρηση, έλεγχο και καθαρισμό, του εσωτερικού μηχανήματος και της εξωτερικής μονάδας. Για τη συντήρηση, τον έλεγχο και τον καθαρισμό του εσωτερικού μηχανήματος οι τεχνικοί, χρησιμοποιούν οικολογικό καθαριστικό στοιχείου με ισχυρή απολυμαντική δράση, αντιμυκητοκτόνο, για την αποφυγή δημιουργίας βακτηρίων και μυκήτων. Καθαρίζουν τα φίλτρα της μονάδας για την σωστή ποσότητα και καθαρότητα εισροής και εκροής αέρα, και με ειδικό καθαριστικό τα καπάκια της εσωτερικής μονάδας έτσι ώστε να επανέλθουν στην φυσική τους απόχρωση.

Η συντήρηση εξωτερικού μηχανήματος περιλαμβάνει τον έλεγχο υγρών, τα οποία είναι σημαντικά για την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού, αφού τυχόν έλλειψη η πλεόνασμα δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα. Ταυτόχρονα, γίνεται καθαρισμός του στοιχείου και του ανεμιστήρα, καθαρισμός και ξεβούλωμα της αποχέτευσης εάν αυτό απαιτείται, αλλά και καθαρισμός της επιφάνειας της εξωτερικής μονάδας.

Η Clima Service Art, ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια και παρέχει τις υπηρεσίες της πάνω στην εγκατάσταση, στην επισκευή και στην συντήρηση των κλιματιστικών. Χαρακτηριστικά τους, είναι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση και το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα σας προτείνει πολλές εναλλακτικές προτάσεις στον τρόπο εγκατάστασης του κλιματιστικού σας, καθώς και πλήρη επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας. Στόχος της εταιρείας, είναι η άριστη σχέση με τους πελάτες, μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερες προσφορές γι'αυτή την κατηγορία
Περισσότερες προσφορές σε αυτή την πόλη
Περισσότερες προσφορές στην Ελλάδα
Περισσότερες προσφορές από άλλες κατηγορές

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement