Ενέσιμο Botox & Υαλουρονικό Οξύ, από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Γ. Δρανίδη, στην Μπότσαρη

Λίγα λόγια
 • Για γυναίκες και άνδρες
 • Botox για αντιμετώπιση ρυτίδων έκφρασης
 • Υαλουρονικό οξύ για αποκατάσταση ρυτίδων, αναδιαμόρφωση των ζυγωματικών κ.α.
 • Εφαρμογή από εξειδικευμένο Χειρουργό Οφθαλμίατρο
 • Προϊόντα: BOTOX ® της Allergan
 • Στις εφαρμογές ενέσιμου Botox, γίνεται επανέλεγχος 15 μέρες μετά την εφαρμογή και δωρεάν συμπλήρωση σε περίπτωση που χρειάζεται
Ψιλά γράμματα
Ισχύει έως 22/10/2014

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 939033

Ιατρείο: Μάρκου Μπότσαρη 110, 54453 Θεσσαλονίκη

Δεν γίνεται εφαρμογή σε άτομα κάτω των 18 ετών, σε εγκυμονούσες ή θηλάζουσες και σε πάσχοντες από νευρομυικές παθήσεις

Δείτε Όρους και Διευκρινίσεις
που ισχύουν σε κάθε Deal

Δείτε τις 6 Επιλογές

 • €69 από €140 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε: Περιοχή Γύρω από τα Μάτια (Πόδι Χήνας) & Περιοχή Κάτω από τα Μάτια (20-25 units)
 • €149 από €300 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Full Upper Face Botox σε: Μέτωπο, Μεσόφρυο, Πόδι Χήνας, Περιοχή Γύρω από τα Μάτια, Περιοχή Κάτω από τα Μάτια (45-60 units)
 • €119 από €250 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Botox σε Περίγραμμα Προσώπου & Πηγούνι ή Λαιμό (40-50 units)
 • €99 από €200 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή 0,5ml Υαλουρονικού Οξέος Juvéderm σε Ζυγωματικά (απαιτούνται 1-2ml για πλήρη κάλυψη των 2 ζυγωματικών)
 • €179 από €360 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος Juvéderm στις Ρινοπαρειακές Αύλακες (1-1,2ml)
 • €299 από €660 για 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Full Upper Face Botox & 1 Ενέσιμη Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος Juvéderm στις Ρινοπαρειακές Αύλακες

Botox

Με τη μέθοδο του Botox αντιμετωπίζονται με φαρμακευτικό, μη χειρουργικό τρόπο, οι ρυτίδες έκφρασης που σχηματίζονται στο μεσόφρυο, το μέτωπο, τα μάτια. Πρόκειται για μία θεραπεία απλής ενέσιμης μορφής, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και στην ουσία ακινητοποιεί τους μύες που προκαλούν την εμφάνιση των ρυτίδων. Η όλη διαδικασία είναι σύντομη, διαρκεί μεταξύ 10 και 20 λεπτών, χωρίς την αίσθηση πόνου. Το άτομο που υποβάλλεται σε θεραπεία Botox, για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιβραδύνει την εμφάνιση ή/και την επιδείνωση των ρυτίδων για τον χρόνο διάρκειας του Botox.

Ασφάλεια & Αποτέλεσμα

Εφ’ όσον ο ιατρός γνωρίζει άριστη ανατομία και προβαίνει σε σωστή εφαρμογή του botox δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Το αποτέλεσμα αρχίζει να εμφανίζεται 3-4 ήμερες και σπάνια την επόμενη ημέρα μετά την έγχυση. Το μέγιστο αποτέλεσμα φαίνεται σε δεκαπέντε μέρες έως ένα μήνα. Η διάρκεια του είναι από 3-6 μήνες και μπορεί να επαναληφθεί.

Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για μία ενέσιμη μέθοδο, αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια για την αποκατάσταση των ρυτίδων στο στόμα, τις ρινοπαρειακές γραμμές, τον τονισμό του περιγράμματος στα χείλη. Επίσης αναδιαμορφώνει την περιοχή των ζυγωματικών δίνοντάς τους όγκο και λειαίνει ανωμαλίες στο πηγούνι και τη ρινική γέφυρα. Το υαλουρονικό οξύ είναι ικανό να αναπλάσει ουλές του δέρματος όπως για παράδειγμα σημάδια ακμής. Όταν συνδυαστεί με το botox αποτελεί το πλέον κατάλληλο εμφύτευμα για την ανάπλαση των ρυτίδων του μετώπου, γύρω από τα μάτια και γενικά όλου του προσώπου.

Δράση

Μετά την έγχυσή του τα σωματίδια απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό και καθώς το gel διασπάται τη θέση του παίρνει το νερό. Καθώς μειώνεται η συσσώρευση του gel, συγκρατείται όλο και περισσότερο νερό ώσπου το gel εξαφανίζεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Το σώμα διαθέτει από μόνο του Υαλουρονικό Οξύ σε φυσική μορφή, το οποίο προσδίδει όγκο στο δέρμα καθώς το ενυδατώνει. Η ποσότητά του όμως συνεχώς μειώνεται με το πέρασμα των ετών. Έτσι μία μικρή ένεση υαλουρονικού οξέως έρχεται να καλύψει το χάσμα ανάμεσα σε δέρμα και υποδόριο ιστό και να «γεμίσει» τις ρυτίδες.

Ασφάλεια & Αποτέλεσμα

Πρόκειται για ένα υλικό υποαλλεργικό και 100% απορροφήσιμο. Με τη σωστή και κατάλληλη εφαρμογή, θα έχετε ένα καλαίσθητο και απολύτως φυσιολογικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι και 9 μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και ένα χρόνο. Αρκετοί είναι οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται ο χρόνος διάρκειας όπως για παράδειγμα ο τύπος δέρματος του ασθενή, η ηλικία του, η μυϊκή δραστηριότητα, ο τρόπος ζωής. Η θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί να επαναληφθεί κάθε χρόνο ώστε να επιτύχουμε τη διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι της αμερικάνικης εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Allergan. Τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από την FDA.

Ιατρός Χειρουργός Οφθαλμίατρος Δρανίδης Γ.

Απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, με ειδικότητα στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στην οφθαλμολογική Κλινική του ΑΠΘ στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» & στο «Θριάσειο Νοσοκομείο» στην Ελευσίνα. Μετεκπαίδευσή στο τμήμα Κερατοειδούς-Διαθλαστικής Χειρουργικής και Οφθαλμοπλαστικής Χειρουργικής και Τράπεζας Οφθαλμών του Queen Victoria Hospital στο East Grinstead στη Μ. Βρετανία.
Εργάστηκε σε αρκετά νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου και έλαβε εκπαίδευση στη θεραπεία του βλεφαρόσπασμου και της υπεριδρωσίας με Botox, καθώς και στη χρήση Botox και την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος για την εξάλειψη των ρυτίδων και ουλών από το πρόσωπο. Συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Αισθητικών Εφαρμογών Ιατρικής Cosmetology-Persona και μετεκπαίδευση στη Διαθλαστική Χειρουργική συμμετέχοντας στην ομάδα του καθηγητή Ι. Παλλήκαρη, εμπνευστή και εφευρέτη της μεθόδου LASIK, στο Βαρδινογιάννειο Εργαστήριο Μεταμοσχεύσεων και Μικροχειρουργικής του Οφθαλμού του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο.
Υποψήφιος Διδάκτωρ της Α’ Οφθαλμολογικής κλινικής του Α.Π.Θ

Δείτε το www.gdranidis.gr

Ιατρός Χειρουργός Οφθαλμίατρος Δρανίδης Γ.
A
Μάρκου Μπότσαρη 110 Θεσσαλονίκη 54453 
Πως θα πάω?»
Ιατρός Χειρουργός Οφθαλμίατρος Δρανίδης Γ. προβάλλεται από Groupon.gr