Πανόραμα Χρωμάτων και Αρωμάτων! €15 από €30 για 100 Ολόφρεσκους Βολβούς Ολλανδίας, Συλλογής Panorama με Όμορφα Ανοιξιάτικα Λουλούδια από το superflowers.

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
244 αγορές

Λίγα Λόγια

 • Εκατό ολόφρεσκοι βολβοί ποιότητας ΑΑΑ κατευθείαν από την Ολλανδία, με εγγύηση Ανάπτυξης και Άνθησης. Έχουν λάβει πιστοποίηση ποιότητος  από το FLOWER BULBS OF HOLLAND FOUNDATION.
 • Όλοι οι βολβοί είναι πολυετείς, θα ανθίζουν για χρόνια.
 • Η συλλογή 100 βολβών Panorama περιλαμβάνει τις 6 πιο δημοφιλείς ποικιλίες ανοιξιάτικων λουλουδιών σε ένα όμορφο πακέτο, 30 πολύχρωμες γλαδιόλες, 3 πολύχρωμες ντάλιες, 24 μπλε ίριδες, 10 ασιντένθερες (γνωστές και ως μικρές ορχιδέες), 13 πολύχρωμες φρέζες και 20 πολύχρωμες ανεμώνες.
 • Όλοι οι βολβοί της συσκευασίας έχουν παρόμοιες καλλιεργητικές απαιτήσεις.
 • Μαζί θα λάβετε οδηγίες φύτευσης και φροντίδας από τη γεωπόνο του superflowers.

Flower power!

 

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 07/05/2012.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Δυνατότητα απεριορίστων αγορών.

Οι βολβοί εισάγονται από την Ολλανδία, φρέσκοι κατευθείαν από τον παραγωγό. Αφού λήξει η προσφορά και λάβετε το κουπόνι σας, συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής στην online φόρμα παραγγελίας. Οι άνθρωποι του SuperFlowers θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός 10 ημερών, για να κανονίσετε την αποστολή στο σπίτι σας (σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρέωση) ή να το παραλάβετε από το κατάστημα της επιλογής σας.

Παραλαβή από τα καταστήματα:

(θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή)

Αθηνάς 7, Μοναστηράκι,
3ος όροφος (πλησίον Μετρό).

Αναξάρχου 14, Αγ. Αρτέμιος
(ισόγειο).

Κέκροπος 6-8, Πειραιάς
(1ος όροφος).

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει:

 • €15 από €30 για μια συλλογή 100 βολβών Panorama (παραλαβή από τα καταστήματα).
 • €20 από €35 για μια συλλογή 100 βολβών Panorama (πανελλαδική αποστολή).

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε Ολλανδία. Αν είναι ένα «χαλί» από πολύχρωμα λουλούδια είστε στο σωστό δρόμο. Αν τώρα αυτά τα λουλούδια είναι καθ’οδόν προς Ελλάδα τότε αυτά είναι στο σωστό δρόμο. Προορισμός η βεράντα σας, το μπαλκόνι σας, ή ο κήπος σας.

Το superflowers βάζει κυριολεκτικά χρώμα και άρωμα στη ζωή μας με 100 ολόφρεσκους βολβούς ποιότητας ΑΑΑ κατευθείαν από την Ολλανδία, με εγγύηση Ανάπτυξης και Άνθησης. Έχουν λάβει πιστοποίηση ποιότητος από το FLOWER BULBS OF HOLLAND FOUNDATION.

/03/60/1330613596003.jpg

Όλοι οι βολβοί είναι πολυετείς, θα ανθίζουν για χρόνια. Θαυμάστε μια συλλογή από τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια τα οποία θα έχετε τη χαρά να τα καμαρώνετε φυτεμένα από τα χέρια σας να ανθίζουν πλούσια στο μπαλκόνι και τον κήπο σας. Πολύχρωμη συλλογή από ολόφρεσκους βολβούς, ξεχωριστά συσκευασμένους σε ένα όμορφο κουτί. Επιλεγμένοι ώστε να τους φυτέψετε ξεχωριστά ή σε συνδυασμούς και να φτιάξετε τον λουλουδένιο σας παράδεισο από νωρίς την άνοιξη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Όλοι οι βολβοί της συσκευασίας έχουν παρόμοιες καλλιεργητικές απαιτήσεις. Φυτέψτε σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, παρτέρια και γεμίστε το σπίτι σας με λουλούδια, χρώματα κι αρώματα. Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπετε τα λουλούδια να μεγαλώνουν και να ανθίζουν φυτεμένα από τα χέρια σας. Και μην ξεχνάμε ότι το φύτεμα και η περιποίηση λουλουδιών είναι, αποδεδειγμένα από ψυχολόγους,  το καλύτερο χαλαρωτικό από το στρες και η πιο ευχάριστη διαφυγή από την καθημερινότητα.

/30/70/1330707547030.jpg

Η συλλογή 100 βολβών Panorama περιλαμβάνει τις 6 πιο δημοφιλείς ποικιλίες ανοιξιάτικων λουλουδιών σε ένα όμορφο πακέτο, δώρο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Ο κήπος σας θα είναι συνεχώς ανθισμένος από νωρίς την άνοιξη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μαζί θα λάβετε  οδηγίες φύτευσης και φροντίδας από την γεωπόνο του superflowers.

Ντάλιες, το πιο δημοφιλές και ανθεκτικό λουλούδι, ανθίζει ασταμάτητα για μήνες μέχρι τα πρώτα κρύα. Ο κάθε βολβός αναπτύσσει πολλούς βλαστούς που γεμίζουν λουλούδια. Όσο τα κόβετε τόσο ανθίζουν.  Φυτέψτε ίριδες παντού!  Πήραν το όνομα τους από την ελληνική λέξη «ίριδα» εξαιτίας των πολλών χρωμάτων σε ένα άνθος. Ανθίζουν για χρόνια, ένας βολβός δίνει πολλά λουλούδια. Πολύχρωμες φρέζες με υπέροχο άρωμα. Το αγαπημένο λουλούδι.

/66/70/1330707547066.jpg 

Γεμίστε τις γλάστρες σας! Πολύχρωμες γλαδιόλες με δυνατούς βλαστούς, γρήγορη ανάπτυξη και μεγάλης διάρκειας άνθηση. Όλα τα χρώματα λουλουδιών σε ένα λουλούδι. Ασιντενθέρα, ή αλλιώς μικρή ορχιδέα. Όμορφα λουλούδια σε ψηλούς βλαστούς, ανθίζουν καλοκαίρι και φθινόπωρο και αναδύουν ελαφρύ άρωμα. Οι Ανεμώνες προϋπαντούν την άνοιξη. Ανθεκτικό λουλούδι που θα απολαμβάνετε για χρόνια σε μίγμα λαμπερών χρωμάτων.

Η συλλογή αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • 30 Gladiolus mixed  πολύχρωμες γλαδιόλες
 •  3 Dahlia unwinn mixed πολύχρωμες ντάλιες 
 • 24 Iris Hollandica blue μπλε ίριδες 
 • 10 Acidenthera   ασιντένθερες 
 • 13 Freesia mixed  πολύχρωμες φρέζες, 
 • 20 Anemone de Caen πολύχρωμες ανεμώνες

Ανοιξιάτικοι βολβοί: Λέγονται και τρυφεροί βολβοί γιατί φυτεύονται την άνοιξη μετά από τις τελευταίες παγωνιές της περιόδου. Αυτούς τους βολβούς θα πρέπει να τους ξεθάβετε κάθε φθινόπωρο και να τους αποθηκεύετε σε εσωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι περισσότεροι βολβοί, κορμοί, κόνδυλοι και ριζώματα που φυτεύονται την άνοιξη αρχίζουν να ανθίζουν δυο μήνες μετά τη φύτευση.

/86/59/1330613595986.jpg

Με σωστό σχεδιασμό και φροντίδα οι βολβοί μπορούν να κρατήσουν έναν κήπο ζωντανό με χρώματα και αρώματα από τα μέσα του χειμώνα μέχρι τις πρώτες παγωνιές του φθινοπώρου. Για να έχετε υπέροχα ανοιξιάτικα λουλούδια φυτέψτε τουλίπες, νάρκισσους, ζουμπούλια κ.α. το φθινόπωρο, ενώ για χρωματιστά καλοκαιρινά λουλούδια φυτέψτε γλαδιόλες, μπιγκόνιες, ντάλιες, φρέζες κ.α. νωρίς την άνοιξη αμέσως μετά τις τελευταίες παγωνιές.

Ο κατάλογος superflowers ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ είναι ο μεγαλύτερος κατάλογος λουλουδιών στην Ευρώπη και ο μοναδικός που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Φυτέψτε σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, παρτέρια και γεμίστε το σπίτι σας με λουλούδια, χρώματα κι αρώματα. Το φύτεμα και η περιποίηση λουλουδιών είναι το καλύτερο χαλαρωτικό από το στρες και η πιο ευχάριστη διαφυγή από την καθημερινότητα.

Περισσότερες προσφορές γι'αυτή την κατηγορία
Περισσότερες προσφορές σε αυτή την πόλη
Περισσότερες προσφορές στην Ελλάδα
Περισσότερες προσφορές από άλλες κατηγορές
15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.