€19 για Αεροπορικά Εισιτήρια Μετʼ Επιστροφής, για Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο, Ρόδο (Δεν Συμπεριλαμβάνονται οι Φόροι Αεροδρομίου)

903 αγορές

Η AirFasttickets είναι ένα διεθνές online ταξιδιωτικό γραφείο με εξειδικευμένο προσωπικό 60 ατόμων και 5 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα της, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, από σύντομες αποδράσεις, μέχρι πολυτελή ταξίδια για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

 

Το Deal
Το συνολικό κόστος της πτήσης αποτελείται από δύο πράγματα: τον καθαρό ναύλο και τους φόρους. Αυτό το κουπόνι καλύπτει μόνο τον καθαρό ναύλο και ισχύει μόνο για επιλεγμένες πτήσεις.

Πώς λειτουργεί
1. Μπείτε στη μηχανή κρατήσεων της AirFasttickets: http://www.deal.airfasttickets.gr/001, και ελέγξτε για την πτήση που θέλετε, με τις επιθυμητές ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής

Στην πρώτη σελίδα της μηχανής κρατήσεων, θα επεξεργαστείτε μόνο τα πεδία:

 • «Από» και «Προς», που αφορούν αεροδρόμιο αναχώρησης/επιστροφής
 • Ημερομηνίες αναχώρησης/επιστροφής
 • Αριθμό επιβατών στα πεδία «Ενήλικες», «Βρέφη»«Παιδιά»
2. Ελέγξτε τους φόρους για να γνωρίζετε το συνολικό κόστος του ταξιδιού σας (το συνολικό κόστος των φόρων εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα στην επάνω δεξιά γωνία της κάθε προτεινόμενης πτήσης).
3. Αγοράστε τα κουπόνια σας από τη Groupon.
4. Μπείτε ξανά στη μηχανή κράτησης της AirFasttickets: http://www.deal.airfasttickets.gr/001, και ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε την κράτησή σας και να παραλάβετε το εισιτήριό σας.
5. Αφού επιλέξετε την πτήση που θέλετε, ακολουθήστε τη διαδικασία κράτησης και δημιουργήστε τον προσωπικό σας «Λογαριασμό», εισάγετε τον Κωδικό Κουπονιού σας (Αν ταξιδεύουν περισσότεροι από έναν επιβάτες, εισάγετε τον Κωδικό Κουπονιού του κάθε επιβάτη και διαχωρίστε τους με κόμμα, χωρίς κανένα κενό), και εισάγετε τις πληροφορίες επιβάτη/επιβατών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ο Κωδικός Κουπονιού που βάλατε, δεν είναι σωστός, το αίτημά σας θα ακυρωθεί αυτόματα.
6. Ολοκληρώστε την κράτησή σας πληρώνοντας τους φόρους online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (VISA, MASTERCARD, AMEX)
7. Θα λάβετε 3 mails:
 • Ένα e-mail επιβεβαίωσης με το reference number της κράτησής σας (θα αποσταλεί πριν από την καταβολή φόρων)
 • Ένα δεύτερο e-mail με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας (θα αποσταλεί μόνο αν η πληρωμή των φόρων ήταν επιτυχής)
 • Και τέλος, το e-ticket σας (θα αποσταλεί μόνο αν η πληρωμή των φόρων ήταν επιτυχής). Το e-ticket είναι το μόνο που χρειάζεστε (με έγκυρη αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας) για το check-in. Κουπόνια ή αριθμοί κρατήσεων δεν γίνονται δεκτά για το ταξίδι σας.
 
 


Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για ποιους προορισμούς ισχύει η προσφορά;
Η προσφορά ισχύει για ένα μετ 'επιστροφής εισιτήριο με επιλογή από 4 δρομολόγια:

 • Από Αθήνα (ATH) προς Θεσσαλονίκη (SKG)
 • Από Αθήνα (ATH) προς Ηράκλειο (HER)
 • Από Αθήνα (ATH) προς Ρόδο (RHO)
 • Από Θεσσαλονίκη (SKG) προς Αθήνα (ATH)
 

Γιατί οι φόροι και ο επίναυλος δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της προσφοράς;
Οι φόροι και ο επίναυλος δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του κουπονιού, γιατί διαφέρουν ανάλογα με την επιλεγμένη αεροπορική εταιρεία. Με τη μηχανή κρατήσεων, οι επιβάτες, μπορούν να ελέγχουν τους φόρους (που εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα) για κάθε εισιτήριο μετ 'επιστροφής από τα προτεινόμενα, πριν το επιλέξουν.

Μπορεί οι φόροι και ο επίναυλος, στη μηχανή κρατήσεων της AirFastTickets, να είναι πιο ακριβοί από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα;
Όχι, για την ίδια ακριβώς πτήση, οι φόροι και ο επίναυλος στη μηχανή κρατήσεων της AirFasttickets είναι ακριβώς ίδιοι με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Οι φόροι και ο επίναυλος είναι ίδιοι για όλες τις πτήσεις;
Όχι, οι φόροι και ο επίναυλος διαφέρουν ανάλογα με την επιλεγμένη αεροπορική εταιρεία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι της Groupon για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής;
Όχι, όλες οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.

Το κουπόνι της Groupon ισχύει και για εισιτήρια Business ή First class;
Όχι, η προσφορά ισχύει μόνο για την Οικονομική Θέση.

Θέλουμε να ταξιδέψουμε με τα παιδιά, πρέπει να αγοράσουμε κουπόνια και γι’ αυτά;

 • 2 ετών και άνω: Τα παιδιά που είναι 2 ετών ή άνω κατά τη στιγμή της αναχώρησης, πρέπει να έχουν εισιτήριο για να ταξιδέψουν μαζί σας. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα κουπόνι Groupon και να κάνετε την κράτηση, όπως για έναν ενήλικα.
 • Έως 2 ετών: Για παιδιά μέχρι 2 ετών, δεν απαιτείται να έχουν εισιτήριο για να ταξιδέψουν δεδομένου ότι δεν θα έχουν δική τους θέση στο αεροπλάνο. Παρ’ όλα αυτά, οι γονείς πρέπει να εκδώσουν εισιτήριο no-seat για τα παιδιά, με την επιλεγμένη αεροπορική εταιρεία. Για να μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@airfasttickets.gr τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την αναχώρηση. Δώστε το επώνυμο, το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού, καθώς και τον αριθμό κράτησης του εισιτήριου ενός εκ των δύο γονέων. Για να βγάλετε εισιτήριο για ένα παιδί έως 2 ετών, υπάρχει επιβάρυνση €20.
 

Υπάρχει κάποια χρέωση τελών υπηρεσίας ή οποιοδήποτε άλλο κρυφό κόστος;
Όχι, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Για να πάρετε ένα εισιτήριο, το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε ένα κουπόνι και να πληρώσετε τους φόρους. Όταν ταξιδεύετε με την Aegean υπάρχει χρέωση πιστωτικής κάρτας €3 (εξαιρούνται τα εισιτήρια για παιδιά) που έχουν συμπεριληφθεί στο παραπάνω ποσό


Β. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ


Προσπαθώ να βρω διαθεσιμότητα για ένα συγκεκριμένο προορισμό, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις.
Εάν δεν μπορείτε να κλείσετε την πτήση που επιθυμείτε, είναι πιθανό ότι δεν υπάρχουν πτήσεις αυτή τη στιγμή αφού η διαθεσιμότητα αλλάζει διαρκώς. Μπορείτε να τροποποιήσετε την αναζήτησή σας, για διαφορετικές ημερομηνίες ή άλλο προορισμό, για να βρείτε την πιο κατάλληλη πτήση.

Θέλω να κάνω κράτηση για περισσότερους από έναν επιβάτες, που θα ταξιδέψουμε μαζί. Πώς γίνεται;
Καταρχήν θα πρέπει να αγοράσετε αριθμό κουπονιών αντίστοιχο των επιβατών.
Όταν ψάχνετε για μια πτήση, θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό των ενηλίκων και των παιδιών που ταξιδεύουν μαζί. Αφού επιλέξετε την πτήση σας, παρακαλούμε εισάγετε το Κωδικό Κουπονιού κάθε επιβάτη στο πεδίο «Κωδικός Κουπονιού», διαχωρίζοντας τους κωδικούς με κόμματα, χωρίς να αφήσετε κανένα κενό μεταξύ τους. Σε μία διαδικασία κράτησης μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και 6 κουπόνια.

Ποια είναι η σωστή διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων;
Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπονται αρχικά ονομάτων. Τα προσωπικά σας στοιχεία πρέπει να είναι ίδια με αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Ως περιορισμός από τις αεροπορικές εταιρείες υπάρχει μέγιστο όριο, 24 χαρακτήρων για το πλήρες όνομα, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου και του κενού.

Πώς γίνεται η πληρωμή των φόρων;
Οι πληρωμές θα πρέπει να γίνουν με πιστωτική κάρτα online (VISA, MasterCard ή AMEX - εφ 'όσον γίνει αποδεκτή από την αεροπορική εταιρεία).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που χρειάζεται ο αριθμός pin για να πληρώσετε online, η κάρτα σας δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Τι πρέπει να κάνω εάν η διαδικασία κράτησής μου είναι «σε αναμονή»;
Σε περίπτωση που εκκρεμεί κράτηση, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε την κράτηση και να προχωρήσετε με την πληρωμή των φόρων, προκειμένου να εκδοθεί το εισιτήριό σας.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να πληρώσω για την κράτησή μου που βρίσκεται σε αναμονή, τι πρέπει να κάνω;
Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε μια κράτηση σε εκκρεμότητα, παρακαλούμε να τη διαγράψετε από το λογαριασμό σας και να κάνετε μια νέα κράτηση.

Είναι τα προσωπικά μου στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας, ασφαλή;
Όλα τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε βρίσκονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον κρυπτογραφημένης SSL επικοινωνίας.

Ποιες είναι οι τεχνικές απαιτήσεις προκειμένου να έχω πρόσβαση στο online σύστημα κρατήσεων;
Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις. Για να εξασφαλίσετε ότι η μηχανή κρατήσεων λειτουργεί σωστά, παρακαλούμε να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, κλπ.) με την τελευταία έκδοση.


Γ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

Έλαβα ένα e-mail με την ένδειξη «Κατάσταση Κράτησης: Επιβεβαιώθηκε». Είναι αυτό το εισιτήριό μου;
Όχι, αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αποστέλλεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Για να λάβετε το e-ticket, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την κράτηση με την πληρωμή των φόρων.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσω την πληρωμή των φόρων, πότε θα λάβω το εισιτήριό μου από την AirFasttickets;
Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας και γίνει αποδεκτή η online πληρωμή, θα λάβετε το e-ticket εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Πόσες αποσκευές μπορεί να πάρω μαζί μου στο ταξίδι;
Κάθε αεροπορική εταιρεία έχει τη δική της πολιτική σχετικά με τις αποσκευές. Για όλες τις ερωτήσεις σας, σχετικά με το θέμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξιδέψετε,

Τι χρειάζομαι για το check-in;
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο το e-ticket σας. Αρκεί να έχετε τον αριθμό του, και μια έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο μαζί σας.

Πώς μπορώ να κάνω check-in;
Μπορείτε να κάνετε check-in 24 ώρες πριν από την έναρξη της πτήσης σας, απευθείας στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, με τον αριθμό του εισιτηρίου σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε check-in στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησής σας.

Μπορώ να ακυρώσω εισιτήριο που έχει ήδη εκδοθεί;
Όχι, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, μετά την έκδοση του εισιτηρίου.


Παρατηρήσεις για τους φόρους

Τα ποσά των φόρων στην προσφορά, παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Είναι οι φόροι που ίσχυαν στις 20 Δεκεμβρίου 2012. Η Groupon και η AIRFASTTICKETS δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω στους φόρους. Σε περίπτωση που αλλάξουν από τις αεροπορικές εταιρείες, θα αναπροσαρμοστούν και στη μηχανή κράτησης της AIRFASTTICKETS. Σε περίπτωση που οι φόροι στη μηχανή κράτησης της AIRFASTTICKETS είναι υψηλότεροι απ’ ότι σε άλλη ιστοσελίδα, για τις ίδιες ακριβώς πτήσεις (ίδια ημερομηνία, ώρα, χρονικό διάστημα, αναχώρηση και προορισμός, σκάφος, αεροπορική εταιρεία, κρατήσεις, θέση), η AIRFASTTICKETS, θα επιστρέψει τη διαφορά στον Πελάτη και θα καλύψει αυτό το ποσό. Ο Πελάτης θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξη αντίστοιχης προσφοράς με μειωμένους φόρους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών.


Παρατήρηση για την Τιμή του Κουπονιού

Την ημέρα που ξεκινάει η προσφορά (δηλαδή 20/12/2012), αν η τιμή του κουπονιού είναι υψηλότερη από το βασικό ναύλο σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα (ίδια ημερομηνία, ώρα, χρονικό διάστημα, αναχώρηση και προορισμός, σκάφος, αεροπορική εταιρεία, κρατήσεις, θέση), η AIRFASTTICKETS θα επιστρέψει τη διαφορά στον Πελάτη και θα καλύψει αυτό το ποσό. Ο Πελάτης θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξη αντίστοιχης προσφοράς με μειωμένη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών.

Λίγα Λόγια

 • Αεροπορικό εισιτήριο (μετάβαση-επιστροφή) οικονομικής θέσης για προορισμούς εντός Ελλάδας
 • Οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή
 • Ισχύει για επιλεγμένες πτήσεις των: Aegean Airlines, Olympic Airways ή Cyprus Airways
 • Ισχύει για ενήλικες και παιδιά 2 ετών και άνω
 • Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές

Ισχύει για τα Παρακάτω Δρομολόγια:

 • Αθήνα (ATH) - Θεσσαλονίκη (SKG)
 • Αθήνα (ATH) – Ηράκλειο (HER)
 • Αθήνα (ATH) - Ρόδος (RHO)
 • Θεσσαλονίκη (SKG) - Αθήνα (ATH)

Φόροι Αεροδρομίου και Επίναυλος:

 • Πληρώνονται τη στιγμή που κάνετε την online κράτηση
 • Το ποσό διαφέρει, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα επιλέξετε


Οι φόροι και ο επίναυλος ανά επιβάτη για 1 εισιτήριο (μετάβαση-επιστροφή) και για τα 4 δρομολόγια που αναφέρονται παραπάνω είναι:

 • Πτήση με την Aegean*: €51.64
 • Πτήση με την Olympic: €50.64
 • Πτήση με την Cyprus: €76.74


*Όταν ταξιδεύετε με την Aegean υπάρχει χρέωση πιστωτικής κάρτας €3 που έχουν συμπεριληφθεί στο παραπάνω ποσό

Ψιλά Γράμματα

Η κράτηση του εισιτηρίου σας, πρέπει να γίνει έως 20/02/2013 και τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησηςΟι πτήσεις μετάβασης και επιστροφής πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 08/01 και 03/03/2013

Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται βάσει διαθεσιμότηταςΠεριορισμένη διαθεσιμότητα αγορών (1000 κουπόνια)


Περισσότερες πληροφορίες • Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις κάθε αεροπορικής εταιρείας

 • Από τη στιγμή που θα εκδωθεί το εισιτήριο σας, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτωνΠώς να Κάνετε την Κράτησή σας:


Συμβουλή Groupon: Πριν αγοράσετε το κουπόνι σας, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και τους φόρους. Μετά, κλείστε έγκαιρα την πτήση σας, πριν σας προλάβει κάποιος άλλος!1. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στη μηχανή κρατήσεων της AirFasttickets: http://www.deal.airfasttickets.gr/001


Στην πρώτη σελίδα της μηχανής κρατήσεων, θα επεξεργαστείτε μόνο τα πεδία:


 • «Από» και «Προς», που αφορούν αεροδρόμιο αναχώρησης/επιστροφής

 • Ημερομηνίες αναχώρησης/επιστροφής

 • Αριθμό επιβατών στα πεδία «Ενήλικες», «Βρέφη»«Παιδιά»


2. Ελέγξτε τους φόρους
3. Αγοράστε το κουπόνι σας
4. Πηγαίνετε πίσω στη μηχανή αναζήτησης και επιλέξτε την πτήση σας
5. Δώστε τις πληροφορίες επιβάτη και τον Κωδικό Κουπονιού
(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν ταξιδεύουν περισσότεροι από έναν επιβάτες, εισάγετε τον Κωδικό Κουπονιού του κάθε επιβάτη και χωρίστε τους με κόμμα, χωρίς κανένα κενό
6. Πληρώστε τους φόρους online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (VISA, MASTERCARD, AMEX)
7. Θα λάβετε το εισιτήριό σας online, μέσω e-mail, μέσα σε 48 ώρες

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.