Ανανεώστε την Εμφάνιση του Αυτοκινήτου! Κορυφαίες Μεμβράνες Daudak Αλλαγής Χρώματος Αυτοκινήτου, σε Προβολείς (€9), Φανάρια (€19), Καπό (€99) ή Ουρανό (€99) από τη LLumar Hellas

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
32 αγορές

Λίγα Λόγια

 • Δώστε νέο look στο αυτοκίνητο σας και κάντε το να δείχνει πιο στιλάτο και ιδιαίτερο.
 • Αφαιρούνται χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα η επιφάνεια από κάτω θα είναι σαν καινούργια, χωρίς ψεγάδια.
 • Η LLumar Hellas είναι η μεγαλύτερη εταιρία εμπορίας και τοποθέτησης μεμβρανών στην Ελλάδα, συνδυάζοντας εξειδίκευση, αξιοπιστία και εγγυημένο αποτέλεσμα.»
 • Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτων της Daudak, από τις πρώτες σε πωλήσεις στην Ελλάδα, κατασκευάζονται σε εργοστάσια της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

 

Σε γνωρίζω από την όψη!

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 31/08/2012.

Κάθε κουπόνι αφορά ένα αυτοκίνητο.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού.

Ισχύει για την Αθήνα στο εταιρικό δίκτυο των LLumar Shops:

Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:

 • €9 από €24 για μεμβράνη αλλαγής χρώματος στους προβολείς ομίχλης του αυτοκινήτου.
 • €19 από €49 για μεμβράνη αλλαγής χρώματος στα φανάρια του αυτοκινήτου (2 μπροστά ή 2 πίσω).
 • €99 από €210 για μεμβράνη αλλαγής χρώματος στο καπό του αυτοκινήτου.
 • €99 από €210 για μεμβράνη αλλαγής χρώματος στον ουρανό του αυτοκινήτου.

Ποιος είπε ότι το αυτοκίνητο μας δεν έχει ανάγκη από ένα καλό lifting που θα ανανεώσει την εικόνα του και θα του δώσει μια άλλη όψη, πιο στιλάτη και ιδιαίτερη;

Image 1

Όπως σε κάθε τομέα υπάρχουν οι κορυφαίοι του είδους, έτσι κι εδώ. Το όνομα της Αυτού Εξοχότητας LLumar Hellas. Η LLumar Hellas είναι η μεγαλύτερη εταιρία εμπορίας και τοποθέτησης μεμβρανών στην Ελλάδα, συνδυάζοντας εξειδίκευση, αξιοπιστία και εγγυημένο αποτέλεσμα. Με παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 20 χρόνια, παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του χώρου, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των μεμβρανών αυτοκινήτου. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το look του αυτοκινήτου σας σε ορισμένα από τα πιο «στρατηγικά» σημεία του. Τα φανάρια, τους προβολείς ομίχλης, το καπό ή τον ουρανό.

Image 2

Η Daudak, η επαγγελματική λύση στον τομέα των αυτοκόλλητων Μεμβρανών Αλλαγής Χρώματος στην Ευρώπη, διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα αυτοκίνητο μοναδικής αισθητικής. Μονόχρωμα υλικά, γυαλιστερά ή ματ, αυτοκόλλητα τύπου carbon, καθώς και μοναδικές χρωματικές δημιουργίες, ανοίγουν νέους, χωρίς περιορισμούς, ορίζοντες δημιουργίας. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος της Daudak, κατασκευάζονται σε εργοστάσια των ΗΠΑ και της Γερμανίας, και προσφέρουν μοναδική ποιότητα υλικού, και απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς.

Image 3

Μεμβράνη αλλαγής χρώματος για φανάρια και προβολείς ομίχλης
Ανανεώστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας δίνοντας στα φανάρια ή τους προβολείς ομίχλης εξωτικά χρώματα, όπως το Flew Yellow και το Light Blue.

 • Τέλεια ορατότητα, άψογη αισθητική
 • Δίνουν μοναδικά χρώματα στα φανάρια
 • Αλλάζουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Το ομορφαίνουν και το κάνουν μοναδικό
 • Προσφέρουν τέλεια ορατότητα και άψογη αισθητική
 • Αφαιρούνται, εάν θέλει ο πελάτης, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το φανάρι παραμένει σαν καινούργιο, χωρίς σημάδια και φθορές, μιας και η μεμβράνη το προστατεύει
 • Προστατεύουν τα φανάρια από το αντιαισθητικό “θόλωμα”

Μεμβράνη αλλαγής χρώματος σε καπό αυτοκινήτου
Δώστε την προσωπική σας νότα και κάντε το αυτοκίνητό σας μοναδικό. Μεμβράνες όπως το Carbon ή το Black mat, καθώς και τα νέα υλικά Tundra και  Galactica θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Τολμήστε το.

 • Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος (wrapping), αλλάζουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου, το ομορφαίνουν και το κάνουν μοναδικό
 • Κατασκευάζονται σε εργοστάσια των ΗΠΑ και της Γερμανίας

Μεμβράνη αλλαγής χρώματος σε ουρανό αυτοκινήτου (skylight film)
Δώστε στον ουρανό του αυτοκινήτου σας την όψη ενός σκούρου φιμέ γυάλινου ουρανού. Η νέα μεμβράνη Daudak Skylight, προσφέρει την αίγλη και την αισθητική του γυαλιού.    

 • Προσφέρει εξωτερικά την αίσθηση ενός πανοραμικού γυάλινου ουρανού, σε μαύρο φιμέ χρώμα
 • Αφαιρείται αν το επιθυμείτε, χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα αφήνει το χρώμα σαν καινούργιο, μιας και το προστατεύει από τις καθημερινές φθορές
Περισσότερες προσφορές γι'αυτή την κατηγορία
Περισσότερες προσφορές σε αυτή την πόλη
Περισσότερες προσφορές στην Ελλάδα
Περισσότερες προσφορές από άλλες κατηγορές
15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.