€25 από €60 για Ένα Λούσιμο, Χτένισμα, Βαφή, Manicure-Pedicure (Απλό ή Γαλλικό), στο Κομμωτήριο Jacqueline Therese.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
60 € 58% 35 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
146 αγορές

Λίγα Λόγια

  • Υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης άκρων που δημιουργούν αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.
  • Έμπειρο προσωπικό με μεγάλη εξειδίκευση και διαρκή ενημέρωση.
  • Προϊόντα  styling που ξεχωρίζουν και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς.

 

The Arrival

Ψιλά Γράμματα

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Ένα κουπόνι για προσωπική χρήση, απεριόριστα υπό μορφή δώρου.
  • Ισχύς προσφοράς από 11/05/2011 έως 11/08/2011.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για καθορισμό ραντεβού στο 2121027039
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα 10:00-18:00,  Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-20:30, Τετάρτη 11:00-19:00 και Σάββατο 11:00–17:00.

Νέα άφιξη στην πόλη. Ένας νέος ζεστός και φιλόξενος χώρος είναι κάτι που πάντα χρειαζόμαστε, ειδικά αν ομορφαίνει εκτός από εμάς και κάποια από τις γειτονιές της πόλης. Το χρώμα το στυλ και η άνεση ποτέ δεν είναι αυτοσκοπός μπορεί να γίνει όμως η αφορμή για ένα πολύ ωραίο ταξίδι.

Επειδή κάθε γυναίκα είναι μοναδική και δικαιούται την ποιότητα που της αξίζει (στις καλύτερες τιμές) το Jacqueline Therese με τις μοναδικές υπηρεσίες του μοιάζει σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά γι αυτό, Μοιάζει; Όχι, είναι ακριβώς έτσι.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση, η αισθητική και η φαντασία «κατασκηνώνουν» μόνιμα σε ένα cozy περιβάλλον (τα γήινα ζεστά χρώματα ξέρουν πάντα να κάνουν τη διαφορά) και μας υποδέχονται με το πιο πλατύ τους χαμόγελο. Και πραγματικά πιστεύουμε πως η καρδιά της δύναμης του Jacqueline Therese βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το τελευταίο. Σε μια γλυκιά αίσθηση πως εδώ σε αυτό το χώρο μπορείς και θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής και της φροντίδας. Βρίσκοντας την ομορφιά εκεί που δεν το περιμένεις.