€27,50 από €55 για Μια Επισκευή Ρολών Σπιτιού, Πλαστικών, Αλουμινένιων ή Ξύλινων από τον Ιωάννη Ευαγγέλου.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
55 € 50% 27,50 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
9 αγορές

Λίγα Λόγια

  • Ρολά με προβλήματα σε κάλυμμα ή μηχανισμό ιμάντα, σε ρουλεμάν, σε λαμάκια ή σε άξονα, βρίσκουν εδώ την άμεση και αποτελεσματική τους επιδιόρθωση
  • Επιχείρηση που υπάρχει από το 1958. Από τα πρώτα κλειδαράδικα της Αθήνας. Το πρώτο της Κυψέλης (το δεύτερο κατάστημα είναι στην Πλατεία Μαβίλη)

Το Deal:

  • 1 επισκευή ρολών παραθύρων σπιτιού

 

Rome1

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 03/01/13.

Κάθε κουπόνι αφορά 1 επισκευή.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.


Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αμπελόκηποι, Κυψέλη, Ψυχικό, Φιλοθέη, Γαλάτσι, Μετς, Παγκράτι, Αθήνα Κέντρο, Κολωνάκι, Κουκάκι, Πατήσια.


Απαραίτητη
τηλ επικοινωνία για ραντεβού: 2108675000 και 6972318276 (Δευτέρα –Σάββατο: 10:00 -20:00)


Η προσφορά αφορά μόνο επισκευή και όχι αντικατάσταση κατεστραμμένων ρολών.


Σε περίπτωση αντικατάστασης, έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.


Διευθύνσεις επιχείρησης:

Αγ. Ζώνης 11, Φωκίωνος Νέγρη / Δημητρίου Σούτσου 2,Πλατεία Μαβίλη

 

Δεν αναλαμβάνονται βέργες που λείπουν από ξύλινα ρολά κι αυτό γιατί δεν εξυπηρετούνται από τα εργοστάσια κι από τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία της παλιάς (αλλά και νεότερης) Ελληνικής Οικοδομής που θέλει και αυτό (τακτικά) τη φροντίδα του. Τα κλασσικά ρολά που ντύνουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες και «φυλακίζουν» το φως αφήνοντας το να κυλίσει ή να στριμωχτεί ανάμεσα στις σχεδόν αόρατες χαραμάδες τους, έχουν να επιδείξουν αμέτρητες παρουσίες στο καθημερινό lifestyle της σύγχρονης Ελλάδας.

Λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε και τη γοητευτική τους πλευρά αλλά και τις δυσκολίες που τα συνοδεύουν. Μπλοκάρουν, ο ιμάντας φθείρεται, κατεβαίνουν με δυσκολία, όπως και να τα ονομάσεις τα όποια προβλήματα είναι εδώ και χρειάζονται την ανάλογη παρακολούθηση και διόρθωση.

Στην επιχείρηση του Ιωάννη Ευαγγέλου το ζητούμενο είναι ένα και το αυτό. Η φροντίδα, η σωστή επιδιόρθωση και η άμεση αποτελεσματικότητα. Για να διορθώσετε το όποιο πρόβλημα χωρίς αυτό να επιστρέψει μετά από λίγες μόλις μέρες. Και για να βάλετε και πάλι το στυλ και μια ελληνική κλασσική αξία και πάλι στο σπίτι σας.

Rome2

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement