Πλήρες Service Clima ή A/C Αυτοκινήτου (€28) ή Αγορά και Τοποθέτηση Αισθητήρων Παρκαρίσματος (€49), στο Συνεργείο-Φανοποιείο CITROEN ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ Κουτσόμυλος.

ΑΞΙΑ Έκπτωση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ
65 € 57% 37 €
ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
26 αγορές

Λίγα Λόγια

  • Το service περιλαμβάνει έλεγχο και αναπλήρωση φρέον, καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών και της βαπορέτας.
  • Απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο της δυσκολίας του παρκαρίσματος και των χτυπημάτων με τους αισθητήρες παρκαρίσματος.

 

Love is in the air (condition)!

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 08/08/2012.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία 210 6257080.

Για την τοποθέτηση αισθητήρων δεν αναλαμβάνονται μεταλλικοί προφυλακτήρες.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 με 17.30 & Σάββατο: 08.00 με 13.30.

Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει:

  • €28 από €65 για ένα service clima ή a/c ενός αυτοκινήτου οποιασδήποτε εταιρείας ή μοντέλου, που περιλαμβάνει έλεγχο και αναπλήρωση φρέον, καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών και της βαπορέτας.
  • €49 από €100 για αγορά και τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος οποιασδήποτε εταιρείας ή μοντέλου (δεν αναλαμβάνονται μεταλλικοί προφυλακτήρες).

Είστε σίγουροι ότι στο αυτοκίνητο σας έχετε air condition ή σύστημα clima ή κάτι με απόδοση ανεμιστήρα οροφής; Βλέπετε ότι το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας ασθμαίνει περισσότερο από ότι εσείς στους 40 βαθμούς υπό σκιάν; Τότε είναι μάλλον ώρα για ένα service που θα του δώσει άλλον «αέρα» και θα το κάνει σαν καινούριο αλλά και πιο ασφαλές αφού ο αέρας που θα βγάζει θα είναι πιο καθαρός. Όσο εσείς θα πίνετε τον καφέ σας οι άνθρωποι του Citroen Μενεξέδων θα φροντίσουν ώστε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας να ξαναγίνει σαν την πρώτη μέρα που βγήκε από το εργοστάσιο με απόδοση που θα κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας Φινλανδία το Φεβρουάριο.

Image 1

Γιατί εδώ όταν λένε service το εννοούν. Γιατί εδώ το service περιλαμβάνει έλεγχο και αναπλήρωση φρέον, καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών αλλά και της βαπορέτας (του δοχείου που περιέχει το φρέον). Ύστερα από την συντήρηση του κλιματιστικού που θα σας κάνουν εδώ ετοιμαστείτε να φοράτε jacket στο αυτοκίνητο.

Image 2

Η αυτοκίνηση όμως είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνη της. Για παράδειγμα, το παρκάρισμα. Ένας εφιάλτης για πολλούς οδηγούς, μια δύσκολη υπόθεση, όπως και να το κάνουμε και εδώ που τα λέμε κανείς δεν θέλει να παίζει συγκρουόμενα κάθε φορά που αναγκάζεται να στριμωχτεί σε μια θέση.

Σαν από μηχανής θεός, οι αισθητήρες παρκαρίσματος ήρθαν για να μας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των χτυπημάτων και των συναγερμών που ουρλιάζουν και σε αυτή την τιμή, μάλλον είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας οδηγός στον εαυτό του και στο αυτοκίνητο του. Φυσικά, και στων άλλων.

Περισσότερες προσφορές γι'αυτή την κατηγορία
Περισσότερες προσφορές σε αυτή την πόλη
Περισσότερες προσφορές στην Ελλάδα
Περισσότερες προσφορές από άλλες κατηγορές

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement